17 / 05 / 2024

Bostancı Deluxe nerede

Bostancı Deluxe nerede

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Bostancı Deluxe teslim tarihi...

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Future Deluxe City 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Zeray İnşaat, Future Deluxe Cityu projesi için harekete geçti. Peki Future Deluxe Cityu projesi nerede yükselecek? İşte Future Deluxe Cityu projesi 15 soruda tüm detaylarıyla.

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Bostancı Deluxe'ün lansmanı yapıldı! Yüzde 5 peşinatla!

Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa çıkardı.

Bostancı Deluxe basın lansmanı 10 Kasım'da!

Yapıen İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe düzenlecek olan basın toplantısı ile basına tanıtılacak. 

Bostancı Deluxe fiyat listesi açıklandı 2017!

Toplam 61 daireden meydana gelen Bostancı Deluxe projesi  Yapıen İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. Bostancı Deluxe fiyat listesi açıklandı 2017...

Bostancı Deluxe Projesi'nde avantajlı fiyatlar!

Türkiye’nin birçok şehrinde teslim ettiği nitelikli projeleriyle dikkat çeken Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor...

Bostancı Deluxe fiyatları 850 bin liradan başlıyor!

Bostancı'da 2 bin 200 metrekare alan üzerinde 15 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesinde daire fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 

Yapıen Bostancı Deluxe ne zaman teslim?

Yapıen İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesi 61 daireden meydana geliyor. Peki Yapıen Bostancı Deluxe ne zaman teslim?

Bostancı Deluxe teslim tarihi!

Bostancı Deluxe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Bostancı Deluxe teslim tarihi ne zaman?

Bostancı Deluxe nerede Haberi

Bostancı Deluxe nerede

İstanbul'un gözde semtlerinden Bostancı'da inşa edilecek olan Bostancı Deluxe'de 1+1 dublex, 2+1, 3+1 ve 4+1 dublex daire seçenekleri bulunuyor. Proje tek blokta 61 adet daireden meydana geliyor. 


Bostancı Deluxe teslim tarihi!


Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirtiliyor. 


Ön talep süreci başlayan Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede, Metro istasyonuna ve minibüs yoluna iki dakika E-5 kara yoluna ise üç dakika mesafede yer alıyor. 


www.yapien.com

0850 5326969   

Pınar...