14 / 05 / 2024

Bostancı-Kayışdağı yol projesi ihalesi

Bostancı-Kayışdağı yol projesi ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kayışdağı 1/5000, 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Kayışdağı Mahallesi, 1252 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 / 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli 29.09.2021 tasdik tarihli Nazım Uygulama İmar Planı ve Çevre Düzeni Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

Bostancı-Kayışdağı yol projesi ihalesi Haberi

Bostancı-Kayışdağı yol projesi ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Bostancı Kayışdağı Arası Yol, D-100 Kesişimi Kavşak Ve Yanyol İnşaatı” için 4 yılda 4'üncü kez ihale açtı. Yol ve kavşak inşaatı için ilk ihale, 3 Kasım 2014 tarihinde açıldı. Ancak bu ihale 26 Mart 2015 tarihinde iptal edildi.

Gazete Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre iptal gerekçesinde; bölgedeki insanların sağlık, sosyal ve dini ihtiyaçlarını karşılayacak tesislere ulaşımını kolaylaştıracak şekilde revize edilen projenin ulaşım kolaylığını sağlayarak hizmet kalitesini artıracağının görüldüğü belirtildi. Gerekçede ayrıca “Ancak projenin revize edilmesinden kaynaklanan gerek kamulaştırma yapılacak alanların oldukça fazla olması ve kamulaştırma faaliyetlerinin belirli bir zaman alacağından, gerekse revize edilen projenin yapım şartları ve zamanının söz konusu yapılan ihaleye etkilerinin tam olarak ölçülemediği görülmüştür. Bu nedenle önceden öngörülemeyen şartların meydana gelmesi göz önüne alınarak...