21 / 05 / 2024

Bostanlı Deresi ihalesi ne zaman

Bostanlı Deresi ihalesi ne zaman

Kıyı düzenleme çalışmaları kapsamında Bayraklı sahil şeridinin uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Deresi ve çevresi için de 30 Haziran tarihinde yapım ihalesine çıkıyor...

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

İzmirdeniz Bostanlı 2. Etap Projesi'nin ihalesi 17 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği İzmirdeniz-Kıyı Tasarım Projesi"nde sıra Bostanlı'daki 2. Etap ihalesine geldi.

İzmir Bostanlı Deresi'ne çelik köprü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Tramvayı güzergahındaki Bostanlı Deresi üzerinde hayata geçirdiği 37 metrelik köprünün montajını üç gün gibi kısa bir sürede tamamladı.

Konya Bostandere Taşkın Koruma ihalesi yapıldı!

DSİ tarafından Bostandere Mahallesi ve Akçay Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma ihalesi yapıldı. Bostandere Taşkın Koruma ihalesi tamamlandığı zaman yerleşim alanları ve ekili alanlar taşkınlardan korunmuş olacak.

Karasu Deresi taşkın koruma inşaatı ihalesi 11 Ağustos'ta!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Karşıyaka Demirköprü bölgesi yeniden doğdu!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Karşıyaka Demirköprü'nün çehresi değişti!

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Karşıyaka Demirköprü imar planına uygun hale getirildi!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi'nin tasmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak...

Gölcük Asar Deresi'ne yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihale kapsamında 4 kilometrelik yol, istinat duvarı, 2 adet köprü ve dere ıslahı yapılacak.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak. Proje kapsamında 2 adet köprü ve dere ıslah imalatları da yapılaca

Bostanlı Deresi ihalesi ne zaman Haberi

Bostanlı Deresi ihalesi ne zaman


İzmirliler’in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez’i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen “İzmirdeniz- Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında sıra Mavişehir-Alaybey Tersanesi arasındaki sahil şeridindeki ilk uygulama alanı olan Bostanlı Deresi ve yakın çevresine geldi. Uygulama projelerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, projenin birinci etabı için 30 Haziran 2015’te yapım ihalesi gerçekleştirecek. İhalenin sonuçlandırılmasının ardından yapım çalışmalarına hemen başlanacak. Proje 1 yılda tamamlanacak. 

Bostanlı’da yapılacak düzenleme ile Karşıyaka sahilindeki mevcut kıyı kullanım kültürünü destekleyecek şekilde mekan kalitesinin artırılması, yaya ve bisikletliler için kıyı boyunca kesintisiz ve engelsiz dolaşımın sağlanması, yeni aktiviteler ile kıyı kullanımının desteklenmesi hedefleniyor.


Günbatımı keyfi için..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Bostanlı Deresi üzerinde, yaya sürekliliğini sağlayacak ahşap-çelik yeni bir yaya köprüsü kuracak. Vatandaşlar bu köprünün üzerine oturup denizi de seyredebilecek. Her yaş grubunun ve...