07 / 05 / 2024

botan vadisinde hese tepki nikahı

botan vadisinde hese tepki nikahı

Botan Çayı üzerinde yapımı devam eden Ilısu ve Çetin HES'in Botan Vadisi'ne zarar vereceğini gerekçe gösteren Fatma Tektaş ve Fırat Aytaş, dikkati çekmek için soğuk hava ve kara rağmen Taşbaşı mevkisinde nikah töreni düzenledi...

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Dr. A. Botan Berker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Merkez Bankasında hangi pozisyonda görev aldı? Dünyaca ünlü hangi kuruluşun Türkiye Genel Müdürlüğü görevinde yer aldı? İşte Dr. A. Botan Berker ile ilgili araştırılan tüm detaylar...

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Melce Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melce Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Tetikoğlu ve Müslüm Botan ortaklığında kuruldu.

Mabeyn Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mabeyn Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Botan Şen tarafından kuruldu.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

İş Finansal Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş Finansal Kiralama, 24 Mart 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında Prof.Dr. Selim Yazıcı, Dr. A.Botan Berker, Ertan Tanrıyakul, Sn. Nigün Türeoğlu ve  Gökben Karaaslan Aksoy'un bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday olarak sunulmalarına karar verildi.

Botan Vadisi'nin milli park olması turizmin canlanmasına katkı sağlayacak!

Botan Vadisi'nin milli park olması hakkında açıklama yapan Siirt Valisi Atik, "Siirt'in turizm potansiyelinin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi...

Botan Vadisi Milli Park oldu!

Siirt'in merkez, Aydınlar ve Eruh ilçeleri sınırlarındaki alan "Botan Vadisi Milli Parkı" olarak tespit edildi.

botan vadisinde hese tepki nikahı Haberi

botan vadisinde hese tepki nikahı


Siirt'te bir çift, Botan Çayı üzerinde devam eden hidroelektrik santrallerine (HES) tepki göstermek amacıyla Botan Vadisi'nde nikah kıydı.


Botan Çayı üzerinde yapımı devam eden Ilısu ve Çetin HES'in Botan Vadisi'ne zarar vereceğini gerekçe gösteren Fatma Tektaş ve Fırat Aytaş, buna dikkati çekmek için soğuk hava ve kara rağmen vadiye hakim Taşbaşı mevkisinde nikah töreni düzenledi.


Çiftin nikahını Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak kıyarken, nikah şahitliğini ise Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Fehremez Kaya ve sanatçı Ali Geçimli yaptı.


Törende konuşan Sadak, Botan Vadisi'nin tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmasının yanı sıra, doğal güzelliği ile de cazibe merkezi olduğunu söyledi.


Yapımı süren barajların vadinin doğal güzelliğini sular altında bırakacağını savunan Sadak, şöyle dedi:


"Çiftin hayatlarının en mutlu anı olan nikah törenlerini Botan doğasında yaşanan bu tahribata...