07 / 05 / 2024

botanvadisi nikah

botanvadisi nikah

Botan Çayı üzerinde yapımı devam eden Ilısu ve Çetin HES'in Botan Vadisi'ne zarar vereceğini gerekçe gösteren Fatma Tektaş ve Fırat Aytaş, dikkati çekmek için soğuk hava ve kara rağmen Taşbaşı mevkisinde nikah töreni düzenledi...

Osmaniye'de 2020'de 2020 nikah kıyıldı!

Osmaniye'de 2020 yılı içerisinde 2020 nikah kıyım işlemi gerçekleşti. 

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Çağatay Ulusoy’un, üç senedir beraber olduğu Duygu Sarışın’la aynı evde oturmaya başladığı iddia edildi. Çiftin önümüzdeki sene nikah masasına oturabileceği konuşuluyor.

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Güngören'deki nikah salonu ve kültür merkezi için 41 milyon harcadı!

Güngören’de yer alan eski mezbahanın nikah salonuna dönüştürülmesi için 2 yılda yaklaşık 41 milyonTL harcandı. İnşaat için 22, tamamlama inşaatı için de 19 milyon TL'lik ihale düzenlendi.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından inşa edilen 1000 kişilik düğün ve toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu ile 3 bin kişinin eğitim alabileceği Çankaya Evi’nin yer aldığı Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Ankara'da bu yıl 218 çift evlendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle bu sene 218 çift dünya evine girdi

Arda Turan evine eşya baktı!

Medipol Başakşehir'de top koşturan Ardan Turan geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan'la nikah masasına oturdu. Turan, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile evine eşya baktı...

Ali Sunal Fenerbahçe'den 5 milyona ev aldı!

Ünlü oyuncu Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade ile 23 Mart'ta nikah masasına oturacak. Sunal, Fenerbahçe'de eşi ile birlikte oturacağı eve 5 milyon TL ödedi.

botanvadisi nikah Haberi

botanvadisi nikah


Siirt'te bir çift, Botan Çayı üzerinde devam eden hidroelektrik santrallerine (HES) tepki göstermek amacıyla Botan Vadisi'nde nikah kıydı.


Botan Çayı üzerinde yapımı devam eden Ilısu ve Çetin HES'in Botan Vadisi'ne zarar vereceğini gerekçe gösteren Fatma Tektaş ve Fırat Aytaş, buna dikkati çekmek için soğuk hava ve kara rağmen vadiye hakim Taşbaşı mevkisinde nikah töreni düzenledi.


Çiftin nikahını Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak kıyarken, nikah şahitliğini ise Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Fehremez Kaya ve sanatçı Ali Geçimli yaptı.


Törende konuşan Sadak, Botan Vadisi'nin tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmasının yanı sıra, doğal güzelliği ile de cazibe merkezi olduğunu söyledi.


Yapımı süren barajların vadinin doğal güzelliğini sular altında bırakacağını savunan Sadak, şöyle dedi:


"Çiftin hayatlarının en mutlu anı olan nikah törenlerini Botan doğasında yaşanan bu tahribata...