02 / 05 / 2024

Boutique Daça iletişim

Boutique Daça iletişim

Temmuz'da yaşamın başlayacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yüzde 15'e varan indirimler sağlanıyor.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Boutique Daça'da lansmana özel yüzde 15 indirimle! Temmuzda teslim!

Daça İnşaat tarafından hayata geçirilen Daça İnşaat Boutique Daça projesi Avrupa Yakası Çekmeköy' de yükseliyor. Projede lansmana özel indirim peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları!

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Boutique Daça'da tapu hemen, konutlar Temmuz'da teslim!

Boutique Daça’da yaşam Temmuz’da başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile de ön plana çıkıyor.

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Zermeram Kozağaç iletişim!

Zermeram Kozağaç iletişim için satış ofisiyle 444 73 42 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları!

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Boutique Daça iletişim Haberi

Boutique Daça iletişim

Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de inşa edilen Boutique Daça projesinde yaşam Temmuz'da başladı. Daça Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Boutique Daça projesinin toplam arsa alanı 22 bin 600 metrekare olarak belirlendi. 


Lansman dönemine özel yüzde 10 indirim sağlanan Boutique Daça'da peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sağlanıyor. Projede 5’er katlı 8 blok ve toplam 351 daire yer alıyor. 


Boutique Daça projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 Boutique Evler, 4+1 dubleks teras evlerden meydana geliyor. 


Boutique Daça fiyat listesi!

1+1'lerin fiyatları 259 bin TL'den

2+1'lerin fiyatları 450 bin  200 TL'den

3+1'lerin fiyatları 504 bin 700 TL'den

4+1'lerin fiyatları 788 bin TL'den başlıyor. 


Boutique Daça projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, çok amaçlı saha (mini basketbol ve futbol kullanımı), yürüyüş ve bisiklet...