01 / 05 / 2024

Boutique Daça ulaşım

Boutique Daça ulaşım

Temmuz'da yaşamın başlayacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yüzde 15'e varan indirimler sağlanıyor.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Boutique Daça'da lansmana özel yüzde 15 indirimle! Temmuzda teslim!

Daça İnşaat tarafından hayata geçirilen Daça İnşaat Boutique Daça projesi Avrupa Yakası Çekmeköy' de yükseliyor. Projede lansmana özel indirim peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2019'da açık mı?

AVM'ler Ramazan Bayramı 2019'da açık mı sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Boutique Daça ulaşım Haberi

Boutique Daça ulaşım

Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de inşa edilen Boutique Daça projesinde yaşam Temmuz'da başladı. Daça Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Boutique Daça projesinin toplam arsa alanı 22 bin 600 metrekare olarak belirlendi. 


Lansman dönemine özel yüzde 10 indirim sağlanan Boutique Daça'da peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sağlanıyor. Projede 5’er katlı 8 blok ve toplam 351 daire yer alıyor. 


Boutique Daça projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 Boutique Evler, 4+1 dubleks teras evlerden meydana geliyor. 


Boutique Daça fiyat listesi!

1+1'lerin fiyatları 259 bin TL'den

2+1'lerin fiyatları 450 bin  200 TL'den

3+1'lerin fiyatları 504 bin 700 TL'den

4+1'lerin fiyatları 788 bin TL'den başlıyor. 


Boutique Daça projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, çok amaçlı saha (mini basketbol ve futbol kullanımı), yürüyüş ve bisiklet...