22 / 05 / 2024

bovadin yukarı kafe kiralık

bovadin yukarı kafe kiralık

Bolvadin Belediye Başkanlığı, İstasyon Caddesinde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 1.795 bin TL olarak belirlendi. Ayrıca horan parkında bulunan Yukarı Kafe işletmesini kiralaya çıkardı.

Petrol fiyat tahminini yukarı yönlü revize edildi!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi, 2021 yılına ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü, günlük ham petrol üretim beklentisini ise aşağı yönlü revize etti.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Ataşehir Yukarı Dudullu imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Yukarı Dudullu Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kafe ve lokantalara ciro kaybı desteği başvuru süreci başladı!

Kafe ve lokanta gibi yiyecek ve içecek işletmelerine "ciro kaybı desteği" için başvuru süreci başladı.

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonucu 3 Şubat 2021!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonucu 3 Şubat 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonucu 3 Şubat 2021 ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ümraniye Yukarı Dudullu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, (1208 ada, 5 parsel) Organize Sanayi Bölgesi Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Keskin tarafından kuruldu.

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Gönülcan tarafından kuruldu.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

bovadin yukarı kafe kiralık Haberi

bovadin yukarı kafe kiralık

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Bolvadin Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait 273 ada, 143 parsel, 1300 m² alana sahip B Blok bağımsız bölüm numaralı İstasyon Caddesinde bulunan işyeri 2886 sayılı D.İ.K.’ 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılacağı ayrıca horan parkında bulunan yukarı kafe işletmesinin kiralama işi 2886 sayılı D.İ.K.’ 45. maddesi gereğince açık teklif (açık artırma) usulü ile 3 (üç) yıllığına kiraya verilecek olup, 1 yıllık Kira muhammen bedeli ile satış bedelleri İhale tarihi ve tabloda belirtilen ihale saatinde;


KİRALANACAK VE SATILACAK TAŞINMAZLARIN MUHAMMEN BEDELLERİ


S.NO:1 

MEVKİ: 273 ada, 143 parsel 1300 m² alanlı işyeri satışı

MUH. BEDEL+KDV:1.795.000,0 0.- ¨

İHALE TARİHİ: 19.08.2015

İHALE SAATİ: 15.00

GEÇİCİ TEMİNAT: 53.850,00.- ¨


S.NO:2

MEVKİ: Horan parkı yukarı kafe kiralama

MUH. BEDEL+KDV: 30.000,00.- ¨

İHALE TARİHİ: 19.08.2015

İHALE SAATİ: 15.30

GEÇİCİ TEMİNAT: 9.000,00.- ¨

Kiralama ihalesi Bolvadin Belediye...