17 / 05 / 2024

boya katoloğu

boya katoloğu

Dünyaca ünlü renk otoritesi Pantone’nin 2015 yılının rengi olarak belirlediği Marsala; modadan güzelliğe, tasarımdan ev dekorasyonuna kadar her alanda karşımıza çıkacak. 2015 rengi Marsala'yı DYO ile keşfedin.

BİM'den çeyiz hazırlayanlara fırsat ürünler! Düdüklü Tencere Seti 799 TL, Tefal Rondo 499 TL! BİM 3 Mayıs aktüel ürünler

BİM 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler katoloğu belli oldu. BİM, çeyz hazırlığı yapanlar için fırsat ürünlerini satışa çıkardı. Düdükü Tencere Seti 799 TL, Tefal Rondo 499 TL! BİM 3 Mayıs aktüel ürünler kataloğu...

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Tüm DeFacto ürünlerinde indirim fırsatı! Hepsiburada müşterilerine özel yüzde 50 indirim! Kış bastırmadan yetişin!

Hepsiburada, soğuk kış günleri batırmadan bütçeleri ısıtacak kışlık indirimi başlattı. Hepsiburada’dan alışveriş yapanlar DeFacto ürünlerini sepette yüzde 50’ye varan indirimle alacak. Üstelik şimdi al sonra öde fırsatı da geçerli. İşte indirimli ürünlerin katoloğu…

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Habip Turhan, Mustafa Turhan ve Uğur Turhan ortaklığında kuruldu.

Yapı Katoloğu yayımlandı!

1973 yılından bu yana 1973 yılından beri düzenli olarak yayımlanan YAPI KATALOĞU raflarda yerini aldı.

Türkiye'nin prestijli yapılarına Terraco Boya imzası!

Terraco en son teknoloji ile üretilen ürünlerini inşaat sektörüne sunmaya devam ediyor. Trendleri belirlemekte öncü olan Terraco Boya dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok yapıya imzasını atıyor.

Filli Boya yeni ürün ve ambalajlarını tanıttı!

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

Jotun, iç cephede su bazlı boyalarla dekore sağlıyor!

Dekoratif boyalar ve performans boyaları alanında hizmet veren Jotun Boya, Ar-Ge çalışmalarına hız verdi. Jotun Boya Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama Direktörü İsmet Uçarlı açıklamalarda bulundu.

Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği'ne ilave gösterimler eklendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 6 Ocak 2015 tarihli ve 661 sayılı Olur’u ile uygun görülen; İlave Gösterimler ile İlave Detay Katoloğu Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği'ne eklendi.

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı!

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı. Çalışanlarının iş hayatına olduğu kadar entelektüel birikimlerinin de gelişimine katkı sağlayan Filli Boya, “Renkli Kulüp” faaliyetlerine devam ediyor.

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için geri sayım yapıyor!

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için hazırlık yapıyor. BOSAD ve CNR işbirliği ile Ekim ayında düzenlenecek paintistanbul'a Avrupa ve Ortadoğu'nun yanı sıra Hindistan ve Çin'den de firmalar katılacak.

boya katoloğu Haberi

boya katoloğu

Salon, oturma odaları ve mutfaklara sıcak bir dokunuş katmak için kırmızı ile kahverengi arasında bir renk olan ‘Marsala’yı da duvarlarınızda uygulayabilirsiniz. DYO Kalite Kontrol ve Renk Sistemleri Müdürü Berna Gürsular Akal, 2015’in rengi Marsala’nın en güzel tonlarını, binlerce renk seçeneği sunan DYO Renk Pınarı’ndan sizin için seçti.


Renkleri mekânlara uyarlarken; dekorasyonunuzun genel hatları, mekânın aldığı ışık, trendler, yaşam tarzınız ve beğenileriniz kadar önem kazanan bir kavram da yaratıcılığınız. Özgün bakış açınız ile yeni renkleri keşfedebilir, farklı tonları birbirleri ile kombinleyerek hiç ummadığınız güzel sonuçlar alabilirsiniz. Kırmızının çarpıcı etkisini, toprak tonlarının doğallığı ve zarafeti ile dengeleyen 2015 yılının rengi Marsala, mekânlara sıcak bir dokunuş katarken elegan bir atmosfer de vaat ediyor. Bu özelliği ile salon, yemek odası ve mutfak duvarlarında ideal...