16 / 05 / 2024

boya sanayi ve yardımcı maddeler kongre ve fuarı

boya sanayi ve yardımcı maddeler kongre ve fuarı

Cumhuriyet'in 100. yılı olan 2023'te, 2.5 milyar dolarlık ihracat hedefine kilitlenen sektöre fuar desteği geliyor. Boyacılar 23 Ekim 2014 tarihinde CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı'nda buluşuyor.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakır tarafından kuruldu.

Boyateks Dekorasyon Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyateks Dekorasyon Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Kaya tarafından kuruldu.

Vb Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vb Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lokman  Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Topcu tarafından kuruldu. 

Yılmazlar Akrilik Boya İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Akrilik Boya İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Yılmaz tarafından kuruldu. 

Elvan Hırdavat Boya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Hırdavat Boya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsa Çakar tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu.

boya sanayi ve yardımcı maddeler kongre ve fuarı Haberi

boya sanayi ve yardımcı maddeler kongre ve fuarı


Avrupa'nın en büyük 5'inci boya üretcisi konumunde yer alan Türkiye, dünya boya pazarından aldığı payı artırmak için ihracatta atağa hazırlanıyor.


Fonksiyonel boyalar, su bazlı boyalar, inşaat boyaları, otomotiv boyaları, sanayi boyaları, matbaa mürekkepleri, yapıştırıcılar, izolasyon malzemelerinin sergileneceği fuarda;  inovatif  ürünüler de sergilenecek. Dünya boya pazarından yüzde 2 pay alan boya  sektörü, 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında  düzenlenecek Paintistanbul 2014-Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuarı ile  yeni pazarların kapılarını aralayacak.  Ortalama 1 milyar dolarlık ihracat ile Avrupa'nın en büyük 5'inci üreticisi konumunda yer alan Türkiye, 2023 yılında ihracatını 2.5 milyar dolara yükseltmeyi hedefliyor. Boya pazarının liderleri konumunda olan Avrupa ve Amerika ülkelerine rakip olmayı hedefleyen boyacıların en büyük destekçisi Paintistanbul Fuarı olacak. Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR Ekspo Fuarcılık...