27 / 04 / 2024

Boydak Holding büyüme hedefi

Boydak Holding büyüme hedefi

Memduh Boydak, Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” dedi.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Hekim Holding 2017'de yüzde 15'lik büyüme hedefliyor!

Hekim Holding ikinci kuşak temsilcisi Aydan Hekim şirketin 2017 yılında yüzde 15'lik büyüme hedeflediğini dile getirdi. 3 şubesi bulunan Hekim Holding 320 milyon TL ciroya sahip.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Baymak bu yıl yüzde 10 büyüme hedefliyor!

İklimlendirme sektöründe yaşanan daralmaya rağmen 2014'te pazar payını yüzde 7 artıran Baymak, bu yıl yüzde 10'un üzerinde büyüme hedefliyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak açıkladı.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 5 büyüme hedefliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “2015 yılında ise ekonomide 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5.0 reel büyüme öngörüyoruz” dedi.

Armada, büyüme ve yenilemede yılın AVM'si seçildi!

Armada'nın Avrupa çapında AVM olması, 3. ödülle tescillendi. Armada, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.

İnşaat sektöründe yüzde 4.5 büyüme olacak!

İMSAD Başkanı Hinginar, "Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaat sektöründe büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Fethi Hinginar, "2015'te inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaatçılar yüzde 4.5 büyüme bekliyor!

Fethi Hinginar, "İnşaat sektörü 2015 yılında Türkiye ekonomisinde yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 4.5 büyüme bekliyoruz!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, bu yıl inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngördüklerini söyledi.

Vinç sektörü büyüme hızı bir önceki yıla göre geriledi!

Vinç sektörü, hatırlanacağı üzere 2013 yılını yükselişle kapatmıştı. 2014 yılı beklentilerimiz de bir önceki seneyle paralellik gösteriyordu. Fakat söz konusu dönemde büyüme oranı, beklentilerimizin altında gerçekleşerek, yüzde 3.3'te kaldı

Etstur 2015'te yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon kampanyasının 4.döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61 'lik artış yakaladı. 2015'te yüzde 30 büyüme hedefleyen Etstur 1 milyar ciro ile 900 bin misafir bekliyor.

Boydak Holding büyüme hedefi Haberi

Boydak Holding büyüme hedefi

İstikbal Mobilya’nın üretim tesisi hakkında bilgiler veren Memduh Boydak, 1.1 milyon metrekareyi aşan üretim alanları ile küresel ölçekte en büyük entegre üretim tesislerinden birine sahip olduklarını öne sürdü. Boydak, “Farklı bir ifadeyle dünyanın en büyük 10 mobilya üreticisi arasında yer alıyoruz. Avrupa’nın ise en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” diye konuştu. 


Yeni mağazalar açacak 


Bugün itibarıyla 140 ülkeye Kayseri’den mobilya ihraç ettikleri bilgisini veren Memduh Boydak, 2014’te yurtiçinde 107, yurtdışında 37 olmak üzere 144 yeni mağaza açtıklarını kaydetti. Bu yıl ise yurtdışında 46, yurtiçinde 107 mağaza açmayı ve yapılacak yeni yatırımlarla sektörde yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini altını çizen Boydak, son dönemde özellikle Almanya pazarına odaklandıklarına vurgu...