04 / 05 / 2024

boydak istikbal

boydak istikbal

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Bellona mağazası; Osmaniye merkezde, İstikbal mağazaları ise Hatay Dörtyol’da, Mersin merkezde ve Adana Ceyhan’da faaliyete girdi...

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Mustafa Boydak: Kimse yatırımdan vazgeçmesin!

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

İstikbal Avrupa'da 3 yeni mağaza açtı!

Kayseri merkezli mobilya markası İstikbal, yurtdışında mağazalaşma ve daha çok tüketiciye ulaşma stratejisi doğrultusunda Avrupa pazarında bir haftada 3 yeni mağaza açtı.

Memduh Boydak TÜSİAD'dan istifa etti!

TÜSİAD, yönetim kurulu üyelerinden Mehmuh Boydak'ın bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erol Bilecik üstlendi.

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding, ‘Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Yusuf Boydak, ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Boydak Holding 2017'de Avrupa'da 100 mağazaya ulaşacak!

Boydak Holding çatısı altında faaliyet gösteren İstikbal, Avrupa'nın 75'inci, Fransa'nın 15'inci mağazasını Strasbourg'da açtı. Holding, mağaza açılışlarına Münih, Duisburg, Hannover ve Berlin'de devam edeceklerini belirtti.

İstikbal Fransa Strasbourg'da 15. mağazasını açtı!

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına Fransa ile devam ediyor.

Boydak Holding'in acı günü! Şerafettin Aslan vefat etti!

Doğu Anadolu Bölge Anabayisi, Garanti Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aslan vefat etti. Boydak Holdig taziye ilanı yayınlattı.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

Boydak Holding 4 yeni mağaza açtı!

İstikbal Bellona ve Mondi mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı mağaza sayısını 107’ye çıkarttı.

boydak istikbal Haberi

boydak istikbal

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Osmaniye merkezde 2.400 metrekareye yayılan Bellona mağazası; Hatay Dörtyol’da 3.900 metrekare, Mersin merkezde 1.250 metrekare ve Adana Ceyhan’da 3.700 metrekare alanı bulunan İstikbal mağazaları yüzlerce ürünü bünyesinde barındırıyor.


Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, “Kurumsal yapımız içerisinde her detayda olduğu gibi mağazacılık anlayışımızdan da hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Amacımız tüketicilerimize kusursuz hizmet vermek. Türkiye’de ve dünyada bu amaç doğrultusunda yoluna devam eden ender şirketlerden olduğumuza kanaat getiriyorum.”...