11 / 05 / 2024

Boydak mobilya yatırımı

Boydak mobilya yatırımı

Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, “2015’te yapılacak 250 milyon liralık yatırımın yüzde 40’ını üretim kaynaklarının geliştirilmesine, yüzde 60’sını yeni mağazalar, lojistik ve parekendeye ayıracağız" dedi

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Doğanlar Yatırım Holding'ten kınama mesajı!

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Hedefim Group bu yıl mobilyaya yatırım yapacak!

Mobilya, inşaat alanında sekiz farklı markaya imza atan Hedefim Group, bu yıl özellikle mobilya alanında yatırım yapacak. Şirket bu kapsamda ilk kez gerçekleştireceği mobilya ihracatı için geri sayıma başladı.

Boydak Holding 250 milyon TL yatırım yapacak!

Boydak Holding, 2015 yılında İstikbal, Bellona ve Mondi markalarına toplam 250 milyon lira yatırım yapmayı hedefliyor.Boydak Holding yeni yatırımlarıyla 600 kişiye istihdam sağlayacağını belirtiyor.

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi kuruldu!

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi, Cem Kurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Boydak, mobilyaya 250 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, “2015’te yapılacak 250 milyon liralık yatırımın yüzde 40’ını üretim kaynaklarının geliştirilmesine, yüzde 60’sını yeni mağazalar, lojistik ve parekendeye ayıracağız" dedi

Fransız işadamları Kayseri'de inşaat malzemeleri yatırımı yapacak!

Fransa'nın Strasburg şehrinden gelen işadamları heyeti Kayseri Sanayi Odası Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti. Heyet, Kayseri'de ki yatırım imkanlarını araştırmak ve inşaat malzemeleri üzerine yatırım yapmak için geldi..

Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri.

İGİAD’lı İşadamlarından Sudan’a yatırım!

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği önderliğinde Sudan Cumhuriyetine gezi düzenleyen işadamları yatırım yapma kararı aldı.Yatırımın ağırlıklı olarak tekstil, mobilya ve tarım sektörlerinde olacağı açıklandı.

Boydak mobilya yatırımı Haberi

Boydak mobilya yatırımı



Boydak Holding, 2015 yılında İstikbal, Bellona ve Mondi markalarına toplam 250 milyon lira yatırım yapmayı hedefliyor. Yeni yatırımlarla 600 kişiye daha istihdam sağlayacaklarını belirten Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, “2015’te yapılacak 250 milyon liralık yatırımın yüzde 40’ını üretim kaynaklarının geliştirilmesine, yüzde 60’sını yeni mağazalar, lojistik ve parekendeye ayıracağız. Bu yatırımlarla yüzde 10 büyümeyi planlıyoruz. Yatırımların çoğu yurtiçinde olacak” dedi. Mobilya sektöründe halen 140 ülkeye ihracat yapan ve 50 ülkede mağazaları bulunan Boydak Holding, üretiminin yüzde 15’ini ihraç ediyor. 


Yaklaşık 2 bin 500 metrekare alanda 227 yeni ürününü İSMOB’da görüceye çıkaran Boydak Holding, 2014’te yurtiçinde 107, yurtdışında ise 37 mağaza açmıştı. Bu yıl içinde ise yurtiçinde 107, yurtdışında ise 46 mağaza açmayı hedefl ediklerini söyleyen Boydak, “Ukranya’daki savaş sebebiyle o bölgedeki...