05 / 05 / 2024

boyner hisse mi satıyor

boyner hisse mi satıyor

Boyner Grubu, bünyesindeki Ay Marka Mağazacılık’ta hisse satışı için düğmeye bastı. 2008 yılında kurulan Ay Marka Mağazacılık bünyesinde Divarese, Network, Que, T-Box ve Fabrika gibi markalar bulunuyor.

Temettü nasıl alınır? Bir gün önce alınan hisse temettü verir mi?

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri başladı. Peki birçok yatırımcının tercihi olan temettü nedir ve nasıl alınır, bir gün önce alınan hisse temettü verir mi? Uzmanı bu soruları cevapladı.

15 milyon TL'si olan ev mi, Ereğli hissesi mi almalı?

"Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı daha mantıklı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. X sosyal medya hesabı Borsa dünyası, "15 milyon TL paran olsa ev mi alırsın yoksa Ereğli mi?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklama ve vatandaşların tepkileri..

Hisseli arsaya izinsiz ev yapılabilir mi? Hisse tapulu ev alınır mı?

Hisseli tapu sahiplerinin hakları, diğer tapu sahiplerine göre farklıdır. Nedeni ise hissedar sayısından kaynaklanmaktadır. Peki Hisse tapulu ev alınır mı, alınmaz mı? İşte detaylar!

Borsaya girmek tehlikeli mi? Hisse senedi almak mantıklı mı?

Borsa her gün yeni bir rekora imza atıyor. Uzmanlar KKM ve döviz hesaplarından çözülmeler olduğu ve yatırımcının da borsaya yöneldiğini söylüyor. Peki hisse senedi almak mantıklı mı? Borsa kimler için neden tehlikeli? İşte SASA ve Hektaş örnekleriyle borsanın dikenli yanları...

Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Bybit tarafından haftanın ilk gününde Hisse senetleri ve kripto para piyasasını değerlendirdi. Peki dijital paralar bugün ne kadar? Bitcoin düştü mü, yükseldi mi? İşte detaylar...

Hisseli gayrimenkullerde hisse satışı iptal edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde hisseli gayrimenkullerde hisse satışının iptal edilip edilemeyeceğini kaleme aldı.

Kripto paralar yeniden yükselecek mi?

Ekim ayı ortasından beri riskli varlıklar şeklinde isimlendirilen hem hisse senedi hem de kripto paralar olan ilgi artış göstermişti. Peki kripto paralarda son durum ne? Kripto paralar yeniden yükselişe geçecek mi?

Miras kalan gayrimenkulde hisse satışı yapılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde belediyede miras kalan gayrimenkullerdeki hisse satışını kaleme aldı. 

İmarlı konut arsasından hisse alan müteahhit dava açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '20 yıldır sahibi olunan arsaya daha 2 yıl önce hisse almış bir müteahhidin dava açıp parası karşılığında arsayı alma hakkı var mıdır?' sorusunu cevapladı.

Borsada hisse senedi alım satımı yaparken vergi ödenir mi?

Son zamanlarda borsaya çok fazla yeni yatırımcı geldi. Borsada yeni yatırımcılar işlem yaparken akıllarda bir soru bulunuyor. Borsada hisse senedi alım satımı yaparken vergi ödenir mi? İşte tüm merak edilenler...

Emlak mı Bitcoin mi?

Yatırımcıların karşısında altın, emlak, Bitcoin, hisse senedi ve hazine kağıtları gibi alternatifler bulunuyor. Peki en iyi yatırım aracı hangisi? Emlak mı tercih edilmeli Bitcoin mi? İşte detaylar...

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusunun sorduğu ''Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o haber...

boyner hisse mi satıyor Haberi

boyner hisse mi satıyor

BOYNER Grubu, bünyesinde Divarese, Network, Que, T-Box ve Fabrika markalarını bulunduran Ay Marka Mağazacılık’ta hisse satış olanaklarını değerlendirmek üzere ÜNLÜ&Co’yu yetkilendirdi. Yetkilendirmenin AY Marka Mağazacılık’ın tamamı ya da bir kısmının satışı için yapıldığı öğrenildi. Gruba yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, talep gelmesi durumunda tamamının satışı gündeme gelebileceği, değerinin ise teklifler doğrultusunda açıklanacağı belirtildi. Bu açıklamanın ardından Boyner Holding’in hisseleri bir günde yüzde 4.03 değer kazandı.


CİROSU 380 MİLYON LİRA

Ay Marka Mağazacılık’ın bünyesinde 159 mağaza yer alıyor. Cirosu 380 milyon lirayı aşan mağazaların 12’si yurtdışında yer alıyor. Son dönemlerde yatırımları artan Divarese, Network, Que, T-Box ve Fabrika mağazaları yurtdışında atılım yapmıştı. Bu markalara ait mağazalar, Abhazya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs, Kırgızistan, Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde büyüyordu.


YKM’Yİ SATIN ALMIŞTI

Boyner...