13 / 05 / 2024

boyner kampanyaları

boyner kampanyaları

Türkiye’nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner yeni bir kampanya ile rakiplerine gözdağı veriyor. Boyner,  Hopi uygulaması kullanan müşterilerine her 500 liralık alışverişe 150 lira indirim sağlıyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Gayrimenkule de bahar geldi! İşte kampanyalar...

En çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. İndirimin yanı sıra, üste para veren bile var. İşte kampanyalar...

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'ne özel kampanyaları başlattı. Kadınlara özel bu kampanyalar sadece 7 ve 8 Mart tarihlerinde geçerli sayılacak.

Gayrimenkul sektöründe sevgililer günü kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de var ön talep toplayan da..

Konut projelerinde Sevgililer Günü kampanyaları!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları bu yıl da sevgilileri unutmadı. 'Ev'lenenler için cazip kampanyalar sunan şirketler, Maldivler'den Roma'ya kadar gözde şehirlere tatile gönderip, 100 bin liraya varan indirim uyguluyor..

Konutta Şubat ayı kampanyaları!

Konut üreticisi firmalar yılın ilk aylarında stoklarını eritmek için farklı seçeneklerle kampanyalarına hız verdi. En güncel kampanya ise yüzde 15'lik peşinat desteği ile Sur Yapı'dan geldi.

boyner kampanyaları Haberi

boyner kampanyaları

Türkiye’de 37 il ve 117 mağaza ile perakende sektörünün en büyükleri arasında yer alan Boyner müşterilerine kadın, erkek, çocuk, bebek, genç aktif spor giyimin yanı sıra ayakkabı ve aksesuara, kozmetikten ev dekorasyon ürünlerine kadar birçok farklı kategorideki pek çok yerli ve yabancı marka ürünü bir arada sunuyor.

Ayrıca kadın, erkek, çocuk, genç aktif spor giyim ve ayakkabı bölümlerinde birçok yerli ve yabancı markayı müşterileriyle buluşturuyor. Müşterilerine doğru sezonda doğru markaları ve kaliteli milyonlarca ürünü sunarak keyifli alışveriş deneyimi yaşatan Boyner şimdi de Hopi uygulaması kullanan müşterilerine özel indirim sağlıyor.

30 Eylül’e kadar geçerli olan kampanya ile 500 tl ve üzeri alışverişte 150 tl indirim sağlıyor.

İşte Boyner’de Hopililere özel fırsatların 14 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi:

National Geographic Siyah...