04 / 05 / 2024

Konut projelerinde Sevgililer Günü kampanyaları!

Konut projelerinde Sevgililer Günü kampanyaları!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları bu yıl da sevgilileri unutmadı. 'Ev'lenenler için cazip kampanyalar sunan şirketler, Maldivler'den Roma'ya kadar gözde şehirlere tatile gönderip, 100 bin liraya varan indirim uyguluyor..



Gayrimenkul firmaları konut stokunu eritmek için özel günleri fırsata çeviriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için birçok inşaat firması çeşitli kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alacaklara özel sunulan kampanyaların arasında en dikkat çeken ise Malpler seyahati oldu. 5 günlük Malpler tatilinin yanı sıra 100 bin liraya varan indirim de yapılıyor. Bu kampanyalara ek olarak konutta indirimli satış imkânı da sunuluyor. 


HEM TATİL HEM İNDİRİM

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'deki en yeni projesi Still İstanbul Diamond'da Sevgililer Günü haftası için özel bir kampanya sunuyor. 15 Şubat'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında projeden konut alan herkese yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ayrıca kış mevsimi için Kartalkaya, yaz için ise Antalya'da 5 yıldızlı otelde 4 gece 5 günlük tatil fırsatı sunuluyor. 


KIŞ SEVENLERE ÖZEL

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance projesinden ev alan çiftleri kış tatiline gönderiyor. Toplam 7 blokta 779 konut, 28 villa ve 60 ticari birimden oluşan proje 170 bin metrekare brüt inşaat alanına sahip. Çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran Demir Romance'da, oyun odaları ve kreş de yer alacak.


YÜZDE 14 İNDİRİM

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent'te Sevgililer Günü'ne özel bir kampanya düzenleniyor. Kampanya kapsamında yüzde 14 indirim fırsatı sunuluyor. 25 farklı daire seçeneğinin bulunduğu projede, daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. 


PEŞİNATSIZ EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde Sevgililer Günü'ne özel sıfır peşinatla konut satışına başlandı. 7 ila 28 Şubat arasında geçerli olan kampanya kapsamında, fiyatları 345 bin TL'den başlayan konutlara hiç peşinat verilmeden sahip olunabiliyor. 4 farklı ödeme planının da uygulandığı projede dileyen müşteriler 48 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanabiliyor. 204 konutluk butik bir proje özelliği taşıyan yatırım, 'Gök' ve 'Deniz' olmak üzere 26 katlı 2 bloktan oluşuyor. Mayıs 2014'ten bu yana inşaatı devam eden Gökdeniz Kartal'ın Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


24 GAYRİMENKUL'DEN SIRA DIŞI KAMPANYA

24 Gayrimenkul, özel günleri kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. Şirket, 14 Şubat Sevgililer Günü için bu iki projede geçerli olacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde ön talep toplamaya başlayacak olan 24 Gayrimekul, ön talepte bulunan yatırımcılara hem yüzde 24 oranında özel indirim sunacak, hem de sevgilerini projelerinin cephesinde ölümsüzleştirecek. Özel mimarlar tarafından tasarlanacak olan projelerin cepheleri, konut alıcısının ve sevdiği kişinin isimlerinin yer aldığı parçalarla stilize edilecek. 


5 GÜNLÜK TROPİK RÜYA

DAP Yapı'nın, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina'nın çok az sayıda kalan rezidans dairelerinden şubat ayında ev sahibi olanlar, dünyanın en ünlü tatil merkezlerinden Malpler'de tatil kazanacak. İstanbul'dan Malpler'e gidiş dönüş uçak bileti ile Water Bungalow'da çift kişilik odalarda 3 veya 5 gece tam pansiyon konaklamayı içeren ve şubat sonuna kadar geçerli olacak Sevgililer Günü Kampanyası'ndan sadece rezidans dairelerden satın alanlar yararlanabilecek. Ayrıca şirket, daire sahibi olanlara 100 bin liraya varan indirim de uygulayacak. Kampanya, 28 Şubat'a kadar geçerli. 


Sabah


Geri Dön