30 / 04 / 2024

Boyner Piazza AVM mağazası

Boyner Piazza AVM mağazası

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Boyner, Kuzu Effect AVM'de mağaza açtı!

Boyner, Ankara'nın yaşam merkezi olan Kuzu Effect AVM'de 10. Boyner Sports mağazasını açtı.

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı!

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı. Boyner, Türkiye genelinde 113. mağazasına ulaştı...

Boyner'den İzmir’e yeni mağaza!

Büyüme hedefini istikrarla sürdüren Boyner, 113’üncü mağazasını Hilltown Karşıyaka AVM’de açtı...

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Piazza İstanbul fiyat!

Maltepe Piazza İstanbul fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rönesans Gayrimenkul'ün projesi Maltepe Piazza'da konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor...

Piazza Residence Maltepe teslim tarihi!

Piazza Residence Maltepe projesinde konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor...

Piazza Evleri Maltepe fiyat!

Piazza Evleri Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Piazza Maltepe projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Boyner Piazza AVM mağazası Haberi

Boyner Piazza AVM mağazası


Kuruluşundan bu yana, bölge halkına sunduğu kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanlarını, yılın 365 gününe yaydığı kampanyalarla süsleyen Şanlıurfa Piazza’nın, dünya markalarını bir araya toplayan çatısı altına Boyner Mağazası hizmete girdi.

Geniş ürün yelpazesi ve yıllardır tartışılmayan kalitesiyle hizmet veren Boyner’in, Piazza’daki iki katlı mağazasının açılışı büyük ilgi gördü. Dünyanın en ünlü markalarını bünyesinde barındıran Boyner mağazasının açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ile çok sayıda davetli katıldı. Her yaş grubuna hitap eden ürünleri barındıran Boyner, açılış sonrası ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

KÖKLÜ GEÇMİŞİ OLAN DEV MARKA

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., Türk tekstiline Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları ile birçok yeniliği kazandıran Boyner ailesi tarafından 1981 yılında kuruldu. Türkiye’de...