05 / 05 / 2024

Boyrazoğlu İnşaat Türkeli Evleri

Boyrazoğlu İnşaat Türkeli Evleri

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki tanınırlığını artırdı. Türkeli'nde daire metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şendoğan ve Tayfur Şendoğan ortaklığında kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Şarkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şarkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğacan Şarkoğlu tarafından kuruldu.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

Sehil İnşaat, Türkmenistan'daki tazminat davasını kaybetti!

Muhammet Çap tarafından 1972'de İstanbul’da kurulan Sehil İnşaat, Türkmenistan yönetimi ile anlaşamadı ve ülkede projeler sebebiyle mahkemelik oldu. Mahkemenin sonucu açıklandı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Boyrazoğlu İnşaat Türkeli Evleri Haberi

Boyrazoğlu İnşaat Türkeli Evleri

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki tanınırlığını artırdı. Şirket şimdi de 'Türkeli' evlerini yapacak. Evler, Sahrayıcedid Atatürk Caddesi'nde olacak. Toplamda 21 konut ve 3 mağazası olacak. Ev büyüklükleri 53 ila 92 metrekare, dükkanların ise 21 ila 330 metrekare arasında değişecek. İnşaat 2018'de bitecek. 


Türkeli'yle Bağdat Caddesi'nden sonra en elit bölgelerden biri olan Atatürk Caddesi'nde yeni bir dönem başlatacaklarını söyleyen Şirket Başkanı Ahmet Boyraz, "Projemizi parmakla gösterecekler. Büyük kısmı yeşil alan olacak. Tüm malzemeler birinci sınıf' dedi. 

Türkeli'nde daire metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor.