02 / 05 / 2024

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Selim Telli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tarık Telli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Afrıca Invest Exım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrıca Invest Exım Dış Ticaret Limited  Şirketi  Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  Fatih Güngör tarafından kuruldu.

Boysan Elektrik İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boysan Elektrik İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kayıkçı tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Baykan tarafından kuruldu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Selim Telli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tarık Telli, Mehmet Karalım, Mukhtar Mohamed Abdırahman, Abdullahı Mukht Mohamud Yönetim Kurulu Üyeliğiliklerinde 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu. 


Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava...