26 / 05 / 2024

boytaş

boytaş

''20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri'', İşletmeler kategorisinde Boytaş, İstikbal ve Petkim, Kamu Yönetimi ve Hizmetleri kategorisinde ise Şanlıurfa ve Tarsus belediyeleri ödüllendirildi...

Boytaş Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boytaş Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sadık Boynueğri imzasıyla kuruldu.

Boytaş Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boytaş Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Abdik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayhan Kamil Kaleli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Boytaş Mobilya işçilerine yüzde 20 zam yapıldı!

Geçtiğimiz ay iş bırakma eylemi yapan Boytaş işçilere sevindiren haber geldi. Boydak Holding, Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri'nde yüzde 20 zam oranıyla anlaşmaya varıldığını açıkladı.

TSE Boytaş Mobilya'ya E1 belgesi verdi!

Türk Standartları Enstitüsü tarafından, Boydak Holding Grubu bünyesindeki Boytaş Mobilya AŞ'ye, ürünlerinde kullandığı ham maddenin kansorejen madde içermediğini gösteren E1 belgesi verildi... Şükrü Boydak da gurur duyduklarını söyledi...

20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri, İstikbal ve Boytaş'a verildi!

''20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri'', İşletmeler kategorisinde Boytaş, İstikbal ve Petkim, Kamu Yönetimi ve Hizmetleri kategorisinde ise Şanlıurfa ve Tarsus belediyeleri ödüllendirildi...

boytaş Haberi

boytaş

     "20. Ulusal Kalite Ödülleri" , Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen törenle sahiplerine dağıtıldı. 


     Törende, Büyük Ölçekli İşletmeler Kategorisi'nde Petkim Petrokimya, Büyük Ölçekli İşletmelerin Operasyonel Birim Kategorisi'nde Boytaş ve İstikbal, Kamu Yönetimi ve Hizmetleri Kategorisi'nde ise Şanlıurfa Belediyesi ve Tarsus Belediyesi Ulusal Kalite Başarı Ödülleri'nin sahibi oldu. 


     Ödül sürecinde 5'i işletme, 5'i de kamu kurumu olmak üzere 10 başvurunun yapıldığı Ulusal Kalite Ödülü'nde 9 katılımcı finale kaldı. 108 değerlendiricinin çalışmaları neticesinde sonuca ulaşılan Ulusal Kalite Ödülü'nde, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin başkanlığında 7 jüri üyesi görev aldı. 


     Bu arada, Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Durman, Ulusal Kalite Ödülleri'nin, kalite...