19 / 05 / 2024

Boytorun Architect

Boytorun Architect

PepsiCo Türkiye Ofisi, markanın genç ve dinamik ruhuyla bütünleşen esnek mekan kurgusuyla farklı ölçeklerdeki grup çalışmalarına olanak sağlıyor, çalışanlara kendi ortamlarını yaratma şansı veriyor.

Architect World Turkey 23 Ekim'de kapılarını açıyor!

Türk mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yapı uzmanlarını bir araya getirecek  Architect World Fuarı, İstanbul'da 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek...

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Smartcity Architect Teknoloji İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartcity Architect Teknoloji İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadim Karakuş ve Şayip Coşkun Ağacıklar ortaklığında kuruldu..

Boytorun Architects MIPIM 2018'de boy gösteriyor!

Boytorun Architects, 13-16 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2018 fuarında ziyaretçilerini bekliyor..

Boytorun Architects MIPIM 2018'de!

Türkiye’nin farklı bölgelerinde pek çok kurumsal firmanın mimari ve iç mimari projelerine imzasını atan Boytorun Architects, MIPIM 2018 fuarında, farklı işlevlerdeki güncel projeleriyle yerini aldı.

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Vatandaş da müteahhite teklif vermeli!

Reacto Architect & Design'in ortağı Yoldaş Baştürk, kentsel dönüşümde yaşanan sorunlardan bahsetti. Baştürk, dönüşümde en büyük sorunun vatandaşın kendini mağdur hissetmesi olduğunu söyledi.

Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek!

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek.

Boytorun Architects, Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu'nu tasarladı!

Boytorun Architects’in Kırıkkale Üniversitesi Yahşihan Kampüsü içerisinde tasarladığı Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu, gençler için üniversite yaşamını zahmetsiz ve konforlu hale getirirken yaşayan sosyal mekanlarıyla dikkat çekiyor…

Boytorun Architects, Mercedes-Benz IT Hizmetleri Merkezi'ni tasarladı!

Boytorun Architects, Mercedes-Benz için tasarladığı IT Hizmetleri Merkezi çalışanların motivasyonunu artıracak, sosyalleşmelerine imkan tanıyacak, dinamik ve enerji veren kurgusuyla dikkat çekiyor.

Şehir Işıkları Batı Ataşehir'de 322 bin TL'ye 3+1!

Batı Ataşehir'de inşa edilen Şehir Işıkları, FSM Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yer alıyor. Şehir Işıkları'nın mimari tasarımı Cem Işıldayancan Architect's tarafından yapıldı

Boytorun Mimarlık eleman alacak!

Boytorun Mimarlık, proje yöneticileri, mimar ve iç mimar alacak

Boytorun Architect Haberi

Boytorun Architect

Türkiye’nin pek çok kentinde mimari ve iç mimari projelere imza atan Boytorun Architect’in tasarladığı PepsiCo Türkiye Ofisi, kentin en hareketli noktalarından biri olan 4. Levent’te Tekfen Tower’ın iki farklı katında konumlanıyor. PepsiCo’nun genç ve dinamik ruhuyla bütünleşen esnek bir mekan kurgusunu en belirleyici tasarım kriteri olarak ele alan Boytorun Architects, Y kuşağının aktif olarak dahil olduğu iş hayatına yeni bir soluk getiriyor.


Hareketli ve esnek bir mekan planlamasıyla hem PepsiCo’nun kurumsal kimliğini en iyi şekilde yantısan, hem de ofis çalışanlarının farklı ölçeklerdeki grup çalışmalarına olanak sağlayarak, çalışanlara kendi ortamlarını yaratma şansı veren Boytorun Architects, nitelikli malzeme seçimleriyle iç mekanda farklı bir atmosfer yakalamayı hedeflemiş.


Yeşil ve ahşap kompozisyonunun ön plana çıkarıldığı toplamda 3250 m2 alana sahip PepsiCo Türkiye Ofisi’nde, başta malzeme...