21 / 05 / 2024

Bozağa Turizm Otelcilik iletişim

Bozağa Turizm Otelcilik iletişim

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ergincan ve Sidar Şin ortaklığında kuruldu.

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Samet Efe Aytek tarafından kuruldu.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Maslamani, Ufuk Maslamani, Ufuk Maslamani tarafından açıldı.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Özbay tarafından kuruldu.

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından açıldı.

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Haracçı tarafından açıldı. 

Sancaksoy Turizm Otelcilik Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaksoy Turizm Otelcilik Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 150 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Soy, Fadıl Soy ve Süleyman Sancak tarafından kuruldu.

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile S. Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Vatan Turizm Otelcilik Ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vatan Turizm Otelcilik Ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Mutlu tarafından açıldı.

Bozağa Turizm Otelcilik iletişim Haberi

Bozağa Turizm Otelcilik iletişim

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ergincan ve Sidar Şin ortaklığında kuruldu.

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM OTELCİLİK Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...