05 / 05 / 2024

bozburun butik oteller

bozburun butik oteller

Ünlü CEO’lar emeklilikte keyif sürmek için Bozburun’da arazi ararken otel sahibi oldular. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler CEO’su Nihat Özdemir ve Alkaş’ın patronu Avi Alkaş’ın artık bir butik oteli var...

'İstanbul'un arka bahçesi' pandemiye rağmen yoğun!

Yeşili, doğası ve gölü ile turistlerin cazibe merkezi haline gelen Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki butik oteller ve müstakil konaklama alanları, büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle salgın sürecini dolu geçiriyor.

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Ahlat'a butik oteller inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı programlara katılmak üzere gittiği Ahlat'ta halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Ahlat'a butik oteller inşa edileceğini söyledi. 

Kapadokya'da küçük otellerin pazar payı artıyor!

Kapadokya'da özellikle son yıllarda sayıları hızla artan kayadan oyma mağara tipi ev, pansiyon ve butik oteller, otantik dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Niğde Kalesi'ndeki tarihi yapılar butik otel olacak!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkam Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

Niğde Kalesi çevresine butik oteller yapılacak!

NiğdeBelediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, kale etrafında bulunan metruk binaları yıkarak çevresindeki tarihi yapıların restore edileceğini belirtti.

Niğde Kalesi turizme kazandırılıyor!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

Marmaris Bozburun Yarımadası yatırımcıların yeni gözdesi!

Marmaris Bozburun Yarımadası yatırımcıların yeni adresi. Otel, butik otel veya alternatif bir yatırım için herkes bölgeyi inceliyor. Arsaların metrekare fiyatı ise konuma ve imara bağlı olarak 20 TL 'den 1.400 TL'ye kadar çıkıyor.

Enis Akcan: Dünyadaki yeni trend butik oteller!

Marka otelleri bir kenara atıldığında İstanbul en pahalı otelleri ne Boğaziçi’nin o eşsiz kıyılarında ne de Nişantaşı gibi İstanbul’un lüks semtlerinde yer alıyor.

Etstur'dan butik otellerde 9 taksitlik tatil imkanı!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Etstur'dan 9 taksitle butik tatil!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, iş adamlarıyla gezginlerin erişimine açtı. Otellerde ücret 9 taksitle ödenebilecek

Kapadokya'da butik oteller artacak!

Kapadokya bölgesi, butik otel olarak turizme kazandırılması ile birlikte tarihi dokunun en gerçekçi korunduğu dünyanın sayılı turizm merkezlerinden biri haline geliyor.

400’den fazla butik ve küçük otel artık bir arada!

Butik, otantik, tarihi küçük oteller, son yıllarda kendine özel hizmet bekleyen seyahat severlerin talepleriyle ve bu işe gönlünü koymuş ev sahiplerinin yatırımlarıyla hız kazanan bir konaklama alternatifi oldu.

bozburun butik oteller Haberi

bozburun butik oteller

Perakende sektörünün yakından tanıdığı üç isim; Carrefoursa Genel Müdürü Nane, Kiler Marketlerinin CEO'su Nihat Özdemir ve Alkaş Danışmanlık’ın patronu Avi Alkaş, yanlarına farklı sektörlerden iki ortak daha alarak, turizm sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Ortaklar, Bozburun Turizm AŞ. isimli bir şirket kurarak, Marmaris Bozburun’da 14 odalı bir butik otel açan ortaklar, 9 milyon TL yatırımla açtıkları oteli sezon boyunca maksimum 400-450 kişi ağırlayacak bir kulüp olarak görüyor. 


AMAÇ PARA KAZANMAK DEĞİL


Bu yatırımla amaçlarının para kazanmak olmadığını vurgulayan Mehmet Nane, emeklilik hayalinden butik otel sahibi olmaya giden hikayeyi şöyle anlatıyor: "Biz her yıl mavi tura çıkar, Türkiye’de koyları dolaşırız. Bundan 5-6 yıl önce Nihat Bey’le birlikte emekliliğimizde yerleşmek üzere Marmaris Bozburun’da yer almaya karar verdik. Ve aramaya başladık. Karadan ulaşımı olmayan,...