19 / 05 / 2024

Bozcaada Beylik Koyu

Bozcaada Beylik Koyu

Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi’nde bugüne kadar bakir kalan, doğal güzellikleri ve eşsiz denizi ile dünyaca ünlü koylar, özel sektöre açılması için ihale edilmişti...

Bozcaada Habbele Koyu'ndaki kıyı düzenlemesine tepki!

Bozcaada'nın Habbele Koyu'na iş makineleri girdi. Müdahalenin koya zarar verdiğine dikkat çeken Bozcaada Forum üyeleri olaya tepki gösterdi.

Bozcaada’daki lüks villalar vatandaşların tepkisini çekti!

Çanakkale turizm cenneti Bozcaada’nın dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nun sırtlarında inşa edilen 19 villa, vatandaşların tepkisini çekti. İnşaat firması yetkilileri, “Yaptığımız kanunsuz bir iş yok” diye açıklama yaptılar. 

Bozcaada Sulubahçe Koyu ihalesine tepki!

Vatandaşlar Bozcaada’daki Sulubahçe Koyu’nun ihaleye açılarak kiralanmasına Twitter üzerinden tepki göstererek #bozcaadabizim hashtagi altında yorumlarda bulundu.

Sulubahçe Koyu ihaleye çıkıyor!

Bozcada'da, işletmeye açılmak üzere kararı alınan ancak, kamuoyu tepkisi üzerine iptal edilen Beylik Koyu ihalesinden sonra, Bakanlık şimdi de Sulubahçe Koyu'nu işletmeye vermek için ihaleye çıkacak.

İnegöl Beylik Hanı restorasyonla yeniden canlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden İnegöl’e kazandırılacak olan Beylik Hanı'ndaki restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Mesut Sancak Paşalimanı Koyu’nda lüks konut inşaatına başladı!

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

Ata Demirer'in Bozcaada'daki evini su bastı!

Ata Demirer bayramı Bozcaada'daki evinde geçirdi. Çıkan fırtınata çatısı uçan evi su bastı. Demirer, yakınlarını arayarak bu durumdan dert yandı.

Aksoy Holding'den Bodrum Tilkicik Koyu'na Epique Island projesi!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum'un Tilkicik Koyu'nda yer alacak.

Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa alanları 513 metrekareden başlıyor. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor. Peki Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

Muğla Göcek Koyu imara açıldı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Muğla'daki Göcek Koyu'ndaki alanların imara açıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtilerek, koyda otellerin kurulmasının mevcut mevzuatlara göre mümkün olmadığını ifade etti.

Tilkicik Koyu Epique Island Evleri!

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçiriliyor. Tilkicik Koyu Epique Island Evleri projesi Aksoy İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Aksoy Holding'ten Tilkicik Koyu'na dev yatırım!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.

Ali Ağaoğlu Cennet Koyu'nda tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hafta sonu ailesiyle Bodrum’daydı. ‘Aga1’, ‘Aga3’ ve ‘Aga6’ adlı üç yatını Cennet Koyu’na demirleten işadamı gövde gösterisi yaptı.

Bozcaada Beylik Koyu Haberi

Bozcaada Beylik Koyu

Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi’nde bugüne kadar bakir kalan, doğal güzellikleri ve eşsiz denizi ile dünyaca ünlü koylar, ’Tabiat Varlıkları ve Doğal SİT Alanları ile Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Bulunan Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altındaki Yerlerin İdaresi Hakkındaki Yönetmelik’ kapsamında özel sektöre açılması için ihale edilmişti. Tartışmalara neden olan ihalenin iptal edildiği bildirildi.  


Bozcaada'dan Serkan İlik'in haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çanakkale Subesi'nde memur olarak çalışan Zahit Ulaş'a ihale edilen Beylik Koyu'nun ihalesi iptal edildi! Ulaş hakkında ayrıca Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.


Koyun kullanımına talip olan Zahit Ulaş'ın halen memuriyetinin devam etmesi ve ihaleye katılan kişi sayısının sadece bu isimle sınırlı kalması tepkilere neden olmuştu. 


Bozcaada Kaymakamı Abdülgani Mağ ve Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ın müdürlüğe yaptıkları itirazların...