27 / 04 / 2024

Bozcaada projeleri

Bozcaada projeleri

Çanakkale'nin Bozcaada ilçe Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çanakkale ile Balıkesir için hazırlanan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planıyla ilgili düşüncelerini Çevre Bakanı'na anlatacaklar.

Bozcaada'da kruvaziyer turizmi canlanıyor!

Karanvan Turizm Genel Müdürü Gianluigi Baltazzi, kruvaziyer gemilerin gelecek yıl mayıs ve ekim aylarında Bozcaada ilçesine 11 sefer düzenleyeceğini söyledi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz durumu değerlendirdi.

Bozcaada imar planı ile ikiye bölündü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin Kuzey Ege’nin en canlı turizm merkezi bozcaada’da yeni imar planının uygulanması için sunduğu referandum önerisi adada büyük yankı uyandırdı.

Bozcaada için referandum teklifi!

Bozcaada için referandum teklifi geldi. Bozcaada için referandum teklifi Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce, betonlaşacağı iddiaları ile gündeme gelen Bozcaada ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bozcaada için referandum önerisi!

Bozcaada'yı da içine alan 1 / 100 bin ölçekli plan için Bakan Gülüce'den referandum önerisi geldi. Güllüce, "Belediye başkanı, vatandaşın isteği doğrultusunda plan hazırlasın, uygulayalım" dedi

Bozcaada'nın imara açılacağı iddialarına yanıt geldi!

Bozcaada'nın imara açılacağı iddialarına yanıt geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" dedi.

Bozcaada betonlaşmaya karşı!

Bozcaada'yı imara açan yağma projesine karşı yürüyüş düzenleyen Bozcaadalüar, bakanlığa gönderilmek üzere yüzlerce itiraz dilekçesi topladı. Adalıların, eylemine, Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz da destek oldu.

Bozcaadalılar imar planına karşı imza kampanyası başlattı!

Bozcaadalılar, adada rant amaçlı yapılaşmanın önünü açan imar planını düzenledikleri yürüyüşle protesto etti, plana karşı imza kampanyası başlattı. Bölgeye 100-150 metrekarelik villaların yapılabileceği de söyleniyor.

Bozcaadalılar çevre planına karşı yürüdü!

Bozcaadalılar çevre planına karşı yürüdü. ÇANAKKALE ve Balıkesir için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı' nın hazırladığı 1 /100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı, Bozcaadalıları harekete geçirdi.

Bozcaada talana karşı!

Bozcaada talana karşı. Bozcaada'da villa ve turisitik tesislerin önünü açan ve adanın bakir doğasını tehdit eden yeni imar planı, ada halkı tarafından yürüyüşle protesto edildi.

Bozcaada halkı kendi kararını verecek!

Bozcaada halkı kendi kararını verecek. AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çanakkale’nin gündeminde olan 1 / 100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni imar planı ile Bozcaada betona gömülüyor!

Bozcaada'nın yüzde 90'ını imara açacak imar planı hazırlayan Bakanlık, halkın dava açması üzerine Çanakkale ve Balıkesir'in tamamını kapsayan yeni plan hazırladı. Yeni imar planı ile Bozcaada betona gömülüyor.

Bozcaada kıyıları imara açılacak mı?

Serdar Soydan, "Bölgenin ekolojik yapısı nasıl korunacaktır? Yeni imar planı ile adanın güney kıyıları ve tarım alanları yapılaşmaya açılacak mıdır? Açılacak ise çok özel toprak ve bitki örtüsüne sahip topraklar nasıl korunacaktır?" dedi.

Çevre Bakanlığı Bozcaada için açıklama yaptı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir - Çanakkale illeri için hazırlanan ve Bozcaada’da yapılaşma tartışmaları yaratan 1 / 100 bin ölçekli çevre düzeni planla ilgili açıklama yaptı.

Bozcaada betonlaşmayacak!

Bozcaada Belediye Başkanı , itiraz edeceklerini söylerken, Bursa Şehir Plancıları odası, planın rant odaklı olduğunu ifade etti planların çevre düzeni planı olmaktan çıkartılacağını 1/100 bin ölçekli planın beklenmesi gerektiğini söylüyor.

İzmir'de markalı konut projeleri, metrekare fiyatlarını yükseltti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya son yıllarda artan markalı konut projeleri nedeniyle İzmir'de bazı özel projelerde metrekare birim fiyatları 10 bin TL'ye kadar yükseldiğini belirtti.

Basın Ekspres Yolu konut projeleri 2013!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak tabir edilen Basın Ekspres Yolu, adeta prestij yolu oldu. Markalı konut projelerinin 1,5 yılda yüzde 45 prim yaptığı bölgede bugün metrekare konut fiyatları 4 bin 500 TL'yi buldu. İşte Basın Ekspres Yolu konut projeleri.

2013 Eylül teslim konut projeleri!

Yaşam için geri sayımın başladığı 2013 Eylül teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen 2013 Eylül teslim konut projeleri ve fiyatları...

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

İstanbul ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul'da hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Projelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ara ödemesiz konut projeleri 2013!

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

Eyüp Göktürk satılık konut projeleri 2013!

Gelecekte değer artışı vaat eden lokasyonlar arasında yer alan Göktürk satılık konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte tüm detayları ile Göktürk satılık konut projeleri.

Bağcılar konut projeleri 2013!

İstanbul'un en hareketli emlak piyasalarından biri olan Bağcılar, "Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy" metro hattı ile adeta zirveye oturdu. Şimdi gelin Bağcılar konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte Bağcılar konut projeleri...

Konsolosluklarda açılacak emlak ofislerinde konut projeleri tanıtılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yurt dışındaki Türk vatandaşlarına ve yabancılara Türkiye ’deki gayrimenkullerin pazarlamasında önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Konsolosluklarda açılacak ofislerde konut projeleri tanıtılacak

Anadolu Yakası kampanyalı konut projeleri 2013!

İstanbul Anadolu Yakası kampanyalı konut projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile birbirinden avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleriyle "ev"lendiren o kampanyalı konut projeleri...

Taksit ertelemeli konut projeleri 2013!

Elinde yeterince birikimi olmayan ya da mevcut ekonomik durumu bu yıl ev sahibi olmaya müsait olmayanlara müjde... Çünkü inşaat yatırımcıları artık ev hayalinizi değil taksitlerinizi erteliyor. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...

Florya konut projeleri 2013!

Bir dönemin gözde sayfiye yeri olan Florya, markalı konut üreticilerinin yeni adresi oldu. İstanbul'un adeta saklı cenneti olan bölgede şu anda satışta olan 2 proje bulunuyor. Yatırımların artması bekleniyor. İşte Florya konut projeleri...

Bayrampaşa konut projeleri 2013!

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

Bozcaada projeleri Haberi

Bozcaada projeleri

Çanakkale'nin Bozcaada îlçe Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çanakkale ile Balıkesir için hazırlanan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planıyla ilgili düşüncelerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'yle yüze görüşmek için Ankara'ya gitme kararı aldı. Basın üzerinden değil, birebir görüşerek sorunlarını daha iyi anlatabileceklerini belirten Yılmaz, "Bizim plana ve imara tamamen karşı olduğumuz şeklinde bir algı var. 

Ancak isteğimiz planın iptali ya da adanın imara açılması değil. Biz adada yaşamı, çevreyi olumsuz etkileyecek bölgelerdeki yapılaşmaya yönelik endişelerimizden dolayı planın revizyonunu istiyoruz" ifadesini kullandı. 


Habertürk...