29 / 04 / 2024

Bozcaada tesisleri ne zaman açılacak

Bozcaada tesisleri ne zaman açılacak

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde bulunan Bozcaada'da, koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kapatılan konaklama tesislerinin 15 Haziran Pazartesi günü açılmasına karar verildi.

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bozcaada'da imarlı 3 arsa satılıyor! Yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle ödeme fırsatı! 

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Bozcaada Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 3 adet imarlı arsayı yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle satıyor. Peki Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Bozcaada'da arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye 2 adet arsayı satıyor!

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Bozcaada ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Bozcaada'da konaklama tesisleri 15 Haziran'da açılacak!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde bulunan Bozcaada'da, koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kapatılan konaklama tesislerinin 15 Haziran Pazartesi günü açılmasına karar verildi.

Bozcaada'da inşaatlarda çalışacak işçiler için girişler yasaklandı!

Ana kadaradan uzak olan ve bugüne kadar koronavirüs vakası tespit edilmemiş olan Bozcaada'da koronavirüs tedbirleri sıkı sıkıya uygulanıyor. Adada inşaat sektörüyle ilgili de tedbirler alındı...

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay'dan iptal kararı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla turizm tesislerinin yapı ve yapılaşma koşulları ile projelendirilmelerine ilişkin usul ve esasları belirlemek için 06 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanan Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay tarafından iptal kararı verildi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Bozcaada tesisleri ne zaman açılacak Haberi

Bozcaada tesisleri ne zaman açılacak

Koronavirüs nedeniyle Bozcaada'da bulunan konaklama tesisleri 19 Mart- 30 Nisan tarihleri geçici süreyle faaliyetlerini durdurdu. Koronavirüs sürecinin uzaması nedeniyle yeni bir karar ile konaklama tesislerinin kapalı kalma süresi 31 Mayıs olarak açıklandı. Ancak konaklama tesislerinin açılma tarihi bugün bir kez daha uzatıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) Başkanı Erkan Yavuz, siyasi parti temsilcileri, işletme sahipleri ve adada yaşayanların katılımıyla süren toplantılarda, normalleşme taslak planı üzerinde çalışmalarda bulunuyordu. Düzenlenen toplantıda Bozcaada'nın normalleşme süreci hakkında birçok konu için kesin karar verildi. Bu kapsamda 1 Haziran tarihinden bu yana restoran ve kafelerin hizmet vermeye başlayacağı adada, konaklama tesislerinin açılma tarihi 15 Haziran olarak açıklandı.

Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, "Konaklama tesislerinin açılma...