28 / 04 / 2024

Bozhöyük Petrol ihalesi ne zaman

Bozhöyük Petrol ihalesi ne zaman

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, kapanan belediyelerde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne geçen Bozhüyük Taşımacılık Petrol ve Petrol Ürünleri Temizlik İnş. Tur. Termal Gıda Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'yi satışa çıkardı.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Petrol çakıldı, piyasalar dondu kaldı! Şimdi yeniden yükselişe girdi, benzin ve motorinde büyük zam gelebilir

Brent petrolün önceki gün 98 dolar seviyelerine inmesiyle birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelmesi bekleniyordu. Ancak brent petrol yeniden yükselişe geçti. Fiyatlara büyük bir zam gelmesinden endişe ediliyor.

Benzin ve motorinde büyük düşüşün eli kulağında! İşte 11 Nisan 2022 güncel brent petrol fiyatı...

Brent petrol dünya piyasasında 100,80 dolar oldu. Brent ve petrolün 100 doların da altına inmesi beklenirken, benzin ve motorinde büyük bir indirim beklentisi içine girildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

ABD'nin ham petrol üretiminde 40 yılın en büyük aylık düşüşü!

Mayıs ayında günlük ortalama 1,99 milyon varil azalan ABD'nin ham petrol üretimi, Ocak 1980'den bu yana görülen en büyük aylık düşüş olarak kayıtlara geçti.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çayyolu-1 Mahallesi'nde 5 bin 606 metrekare büyüklüğündeki 18047 Ada 1 No’lu Parsel’de ''Çayyolu Engelsiz Kreş İnşaatı Yapımı İşi” ihalesi 15 milyon 137 bin 827 TL'ye ihale edilecek.

Bozhöyük Petrol ihalesi ne zaman Haberi

Bozhöyük Petrol ihalesi ne zaman

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni, Bozhüyük Taşımacılık Petrol ve Petrol Ürünleri Temizlik İnş. Tur. Termal Gıda Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'yi özelleştiriyor.


Özelleştirme ihalesi, 28 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 14.00’de Merkez Hacı Mahmut Mahallesi Tekel Yokuşu No:4’de bulunan İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda yapılacak. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o ilan;


SATIŞ YÖNTEMİYLE ÖZELLEŞTİRME YAPILACAKTIR

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:


1 - İlimizde 6360 Sayılı Yasa Gereği Kapanan Belediyelerde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine geçen bütçe dışı şirketlerden, Bozhüyük Taşımacılık Petrol ve Petrol Ürünleri Temizlik İnş. Tur. Termal Gıda Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 50. maddesi ve 4046 Sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkındaki Kanununun 18. ve 26. Maddesi uyarınca...