05 / 05 / 2024

Bozkır anıt meydanı projesi

Bozkır anıt meydanı projesi

Konya Bozkır’a çok amaçlı, Kapalı Pazar Alanı ve Anıt meydan Düzenlemesi, yapılıyor. 30 mart yerel seçimler öncesinde Bozkır Belediye Başkanı, Bozkır halkının isteği üzerine bir kapalı pazar alanı sözü vermişti..

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Hacizli Kızlar Manastırı'na anıt kalkanı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kızlar Manastırı’nın yıkımdan kurtarılması için düğmeye bastı. Tapusunda 53 bin TL’lik ihtiyati haciz şerhi bulunan manastırın anıt olarak tescil edilmesi amacıyla gerekli yasal süreç başladı.

Havalimanı değil zafer anıtı!

Başkan Erdoğan’ın, “Bu bir havalimanı değil, zafer anıtı” şeklinde tanımladığı Yeni Havalimanı, son 5 yıldaki tüm saldırılara rağmen, geri adım atmayan güçlü liderin vizyonuyla bugün açılacak. 

Alp Kırşan Bodrum'dan 1 milyon euroluk villa aldı!

Türk dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, Bodrum’da 1 milyon euroya yatırım amaçlı villa satın aldı. İddiaya göre, aynı ev için daha önce Gülşen kapora vermişti.

Ordu Şehitlik Anıtı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında Şehit Anıtı'nın ihalesi gerçekleşti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz Zafer Anıt'ı havadan görüntülendi!

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnişin sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yapılan “ 15 Temmuz Şehitleri Zafer Anıtı”nın yapımı hızla devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına Milli Mücadele Anıtı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi giriş kapısı karşısına "15 Temmuz 2016 Milli Mücadele Anıtı" yapılması kararlaştırıldı.

Türkiye ulaştırma alanında çığır açtı!

Türkiye 15 yıl içine ulaştırma alanında büyük çığır açtı. Tüm illeri birbirine bağlayan duble yollar, kıtaları birleştiren köprüler, dağları aşan tüneller Türk halkının gururu oldu. Hızlı tren ve havalimanları ise uzakları yakın etti.

Bodrum Gelendost Özgürlük Meydanı ve Anıtı yıkıldı!

Muğla Bodrum'da 21 yıl bazı sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yaptırılan 'Gelendost Özgürlük Meydanı ve Anıtı' yıkıldı.

Bozkır anıt meydanı projesi Haberi

Bozkır anıt meydanı projesi

Bozkır’a çok amaçlı, Kapalı Pazar Alanı ve Anıt meydan Düzenlemesi, yapılıyor. 30 mart yerel seçimler öncesinde Bozkır halkının isteği üzerine bir kapalı pazar alanı sözü veren Bozkır Belediye Başkanı İbrahim gün, bu sözünü yerine getiriyor. Selçuklu Belediyesiyle birlikte ortaklaşa yürütülen proje ihale aşamasına geldi. 5 bin 346 metrekare alanda üstü kapalı bir şekilde, anıt meydanı yeşil alan düzenlemesiyle birlikte hayata geçirilecek olan proje, son hali tamamlanarak ihale aşamasına getirildi. Söz verdiği projelerden bir tanesini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “2015 yılımızın büyük projeler yılı olacağını söylemiştik. Bu çerçevede Kapalı Pazar alanımızı hayata geçiriyoruz. Proje tamamlandı ve artık ihale aşamasına geldi. Umuyorum ki önümüzdeki kış mevsiminde Pazar esnaflarımız artık daha konforlu, daha düzenli ve modern...