26 / 08 / 2024

Boztepe Modern Residence Trabzon

Boztepe Modern Residence Trabzon

2013 yılının Haziran ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Boztepe Modern Residence Trabzon projesinde 374 daire, 4 villa ve 2 mağaza bulunuyor

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Leitert Bodrum Modern güncel fiyat listesi 2017!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum'da 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 89 bin Euro'dan başlıyor.

Modern Residence Bodrum fiyatları!

50 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Modern Residence projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. projenin ilk etabı 17 bloktan, ikinci etabı 8 bloktan oluşuyor...

Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi!

Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi 59 bin 900 Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Bodrum Modern Residence 2.etap satışları Temmuz ayında başlayacak...

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Bodrum Modern'de 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans konsept projesi olan BODRUM MODERN Residence konuklarını bekliyor.

Hill Town 11 Residence fiyatları 431 bin TL'den başlıyor!

Yamaç Yapı, Levent’in komşusu Çeliktepe’de yeni ve modern bir residence projesine imza atıyor.Yamaç Yapı, yılların getirdiği tecrübe ve güvenle Hill Town 11 projesini Çeliktepe’de hayata geçiriyor.

Endülüs Park Residence’ta kaçırılmayacak fırsat!

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Kozaklı İnan Thermal Residence'ta 7 bin 900 TL'ye devremülk!

Türkiye’nin en sağlıklı ve modern yaşam bölgelerinden biri haline gelecek olan Nevşehir Kozaklı’da inşa edilen İnan Thermal Residence'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlıyor.

Smart City Residence'ta kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

2016 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Smart City Residence ,yapı kalitesi yüksek, yenilikçi ve modern mimari yapısıyla rakiplerinden ayrılıyor.

Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Ak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Akyaşam Residence Boztepe projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte, Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

The Leos Residence İstanbul Gayrettepe'de yükseliyor!

Aralık ayında Gayrettepe’de kapılarını misafirlerine açan The Leos Residence, modern, şık ve rahat daire konseptleriyle lüks ve konforu bir arada sunuyor..

Boztepe Modern Residence Trabzon Haberi

Boztepe Modern Residence Trabzon

Karadeniz'in incisi Trabzon'da yükselen Boztepe Modern Residence projesi KİL-PA ve MET-SA şirketlerinin yatırımı ile KM Mimarlık/Müşavirlik tarafından yapılıyor.374 daire, 4 villa ve 2 mağazadan oluşan Trabzon Boztepe Modern Rezidans projesi 94 bin metrekarelik alana kuruluyor.


80 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda olan Modern Residence Boztepe'de 1500 metrekare spor merkezi, açık ve kapalı otopark, havuzlar, göletler, kreş, çocuk oyun parkları, hobi bahçeleri, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, toplantı odaları, basketbol sahası ve voleybol sahası gibi aktivite alanları yer alıyor. 


Trabzon Modern Residence Boztepe'de 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 konutların fiyatları 100 bin liradan başlıyor, 126 bin liraya kadar yükseliyor. 150 metrekarelik 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 210 bin lira ile 266 bin lira arasında değişiyor. Konut bedelinin yüzde 75'i için banka...