29 / 04 / 2024

The Leos Residence İstanbul Gayrettepe'de yükseliyor!

 The Leos Residence İstanbul Gayrettepe'de yükseliyor!

Aralık ayında Gayrettepe’de kapılarını misafirlerine açan The Leos Residence, modern, şık ve rahat daire konseptleriyle lüks ve konforu bir arada sunuyor..



Aralık ayında Gayrettepe’de kapılarını misafirlerine açan The Leos Residence, modern, şık ve rahat daire konseptleriyle lüks ve konforu bir arada sunuyor. Ödüllü mimarlar tarafından tasarlanan farklı dairelerde özellikle Retro tarzı, misafirleri geçmişin modern esintileriyle buluştururken hareketli desenlerle neşeli bir ortam sunuyor.  


Tüm dairelerinde rahatlık ve modernliği ön planda tutan The Leos Residence, geçmişin beraberinde getirdiği esintileri geleceğe doğru taşıyan Retro tarzı daireleriyle dikkat çekiyor. Retro tarzı daireler, 60’lı ve 70’li yılların vazgeçilmeyen renk ve geometrik desenlerini ele alıyor. Günümüz ve gelecek modernizmine bağlı kalınarak oluşturulan dairelerde geçmişin sıcaklığı bütün mekana yansıyor. Ahşap tonların ağırlıklı kullanıldığı, kumaşların belli belirsiz desenlerle uyum sağladığı, parlak kumaşlar ve alkantaralar gibi gelişen teknolojik malzemelere de vurgu yapılan dairelerde, modern, eğlenceli ve neşeli dokunuşlar misafirlerin beğenisine sunuluyor.


Retro, Grunge ve Naturel olarak üç ayrı konseptte dizayn edilen daire seçenekleri, 1+1 ve 2+1 olmak üzere; 75 m2’den 130 m2’ye kakı dar farklı konaklama seçenekleriyle geniş bir alan sunuyor. The Leos Residence’ın dairelerinde tüm eşyalar konfor ve lüks ile sunulurken sağlık, ergonomi ve teknoloji de misafirlerin tıpkı evlerindeki gibi rahat etmesi için düşünülen diğer öğeler arasında yer alıyor. 


Geri Dön