13 / 05 / 2024

boztepe yapı 2014 projeleri

boztepe yapı 2014 projeleri

İnşaat sektöründe mimarlık ve mühendislik alanında 1996 yılından bu yana projelere imza atan İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Boztepe ve Mimar Serkan Boztepe, bu alanların yanı sıra gayrimenkul geliştirmek için Boztepe Yapı adında bir şirket kurdu...

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

2014'ten önce yapılanan Hazineye arazileri belediyelere devrediliyor!

Torba Yasa'nın yürürlüğe girmesi ile belediye ve mücavir alan sınırları içinde olup, Bakanlıkça tespit edilen, Hazineye ait taşınmazlardan, 30 Mart 2014 tarihinden önce üzerinde yapılanma olanlar belediyelere bedelsiz olarak devrediliyor.. 

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

Ordu Boztepe'ye Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan 530 rakımlı Boztepe’ye, Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılması için çalışma başlattı.

Ordu Boztepe'de çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, en önemli mesire ve turizm alanı, teleferik ile her yıl on binlerce insanın ziyaret ettiği 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin çarpık yapılaşmaya karşı korunması gerektiğini belirtti.

Trabzon Boztepe'ye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Sur Yapı, 2014 Superbrands listesinde!

Sur Yapı, yapılan çalışma sonucu 1.023 marka arasından '2014 Superbrands' listesine dahil oldu. Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Sur Yapı, Türkiye’nin süper markası oldu!

AC Nielsen’in bağımsız Pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

2014'te mobil internetten 95 milyon liralık alışveriş yapıldı!

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.

Yeşil Yapı 2014 yılı finansal durum tablosunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstri A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada 2014 yılı finansal durum tablosunu, bağımsız denetim raporunu, gelir tablosunu yayınladı.

boztepe yapı 2014 projeleri Haberi

boztepe yapı 2014 projeleri

İnşaat sektöründe mimarlık ve mühendislik alanında 1996 yılından bu yana projelere imza atan İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Boztepe ve Mimar Serkan Boztepe, bu alanların yanı sıra gayrimenkul geliştirmek için Boztepe Yapı adında bir şirket kurdu. Kasım 2013'te faaliyetlerine başlayan Boztepe Yapı'nın hedefinde kentsel dönüşüm ile butik projeler gerçekleştirmek var. 


Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe, Boztepe,  İstanbul  'da Kadıköy, Üsküdar, Fatih, Şişli. Bakırköy ve Beşiktaş gibi semtlere odaklandıklarını belirterek, "Şu anda Koşuyolu. Suadiye ve Salacak'ta üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Koşuyolu'nda 59 daireli, Salacak'ta deniz manzaralı 12 daireli, Suadiye'de de 24 daireli butik bir proje yapacağız. Bu çalışmalarımızda son aşamaya geldik" dedi. Boztepe, Adapazarı'nda da bir projeleri olduğunu ifade ederek, "Boztepe Yapı'nın mimarlık kolu Boztepe Mimarlık, Adapazarı Sapanca Gölü...