14 / 05 / 2024

Bozüyük değerleme

Bozüyük değerleme

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bozüyük projesi gayrimenkul değerleme raporlarını yayınla dı...

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Körfez GYO Güre Devremülk 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde yer alan Güre Devremülk projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Kartal Horizon projesi 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahallede bulunan Kartal Horizon projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Pera GYO 2018 yılı değerleme firması seçti!

Pera GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2018 yılı için değerleme hizmeti almak üzere değerleme firmasını seçti.

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Emlak Konut Küçükbakkalköy Ümraniye değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Küçükbakkalköy Ümraniye değerleme raporu yayınlandı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Bilecik Bozüyük'te yatırımlar devam ediyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi gelişmiş sanayisi ve Türkiye ekonomisinin can damarları üzerinde yer alan konumu ile her geçen gün ticaret, nüfus ve sanayi alanlarında ekonomik olarak büyürken, hükümetin de bölgeye yatırımları her geçen gün artarak devam ediyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bozüyük Belediye Meclisi'nde Saraycık TOKİ binalarının, şehir merkezine bağlantı yollarının arttırılması ve alternatif yollar planlanması için plan yapılması konusundaki değişiklik konusu görüşülerek toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başlayacak. Proje de 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bozüyük değerleme Haberi

Bozüyük değerleme

Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 34/g Maddesi uyarınca ,2013 Yıl Sonu Değerlemeleri  Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan 2 adet  gayrimenkul ekspertiz raporu ekte yatırmcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunulmuştur. 



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş


Rapor için