28 / 04 / 2024

Pera GYO 2018 yılı değerleme firması seçti!

Pera GYO 2018 yılı değerleme firması seçti!

Pera GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2018 yılı için değerleme hizmeti almak üzere değerleme firmasını seçti.



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı değerleme firmasının seçimi hakkında açıklama yaptı.

 

Pera GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2018 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Bilgi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin, şirket portföyüne 2018 yılı içinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklar hakkında değerleme hizmeti almak üzere Bilgi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

 

Pera GYO'nun KAP açıklaması:
"Şirketimiz portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2018 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Bilgi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin, Şirketimiz portföyüne 2018 yılı içinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklar hakkında değerleme hizmeti almak üzere Bilgi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verilmiştir. 

Saygılarımızla
Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


 


Geri Dön