29 / 04 / 2024

Terra Gayrimenkul Değerleme

Terra Gayrimenkul Değerleme

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Akmerkez GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Yapı Kredi Koray GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Körfez GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Ankara Çankaya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'ya ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nurol GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Emlak Konut GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı... 

Yapı Kredi Koray GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı.

Özak GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Körfez GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 değerleme şirketi olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Pera GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Nova Taşınmaz Değerleme ve Terra Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Emlak Konut 2018 değerleme şirketini seçti!

Emlak Konut GYO 2018 yılında Terra Gayrimenkul Değerleme ve Yetkin Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Nurol GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Nova Taşınmaz Değerleme, Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Terra Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Pera GYO 2018 yılı değerleme firması seçti!

Pera GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2018 yılı için değerleme hizmeti almak üzere değerleme firmasını seçti.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde şirket tarafından portföyüne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Levent Loft 2 gayrimenkul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Levent Loft 2'ye ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nurol GYO Terra Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Terra Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı.

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ökkeş Fatih Akyurt Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Gaffar Yıldırımer Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Kartal, Doğanlı Yeni Mahallesi, Pegagaz Sokak'ta kuruldu.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Terra Gayrimenkul Değerleme Haberi

Terra Gayrimenkul Değerleme

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 yılı gayrimenkul değerleme şirketinin seçimi hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO portföyüne 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirebilecek varlıklar için değerleme hizmeti alınmak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin değerleme şirketi olarak belirlenmesine karar verildi.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket'imizin, 2020/01 sayılı Yönetim Kurulu Kararıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III N48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi" başlıklı 35'inci maddesi uyarınca portföyümüzde bulunan ve aynı Tebliğ'in 34'üncü maddesi uyarınca değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.' den, ayrıca 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme...