06 / 05 / 2024

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi ne zaman

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi ne zaman

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Antalya'nın en büyük kapalı alan oyun merkezi pazar günü açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in Antalyalı çocuklara armağanı Türkiye’nin en büyük kapalı alan oyun merkezi Pazar günü kapılarını açıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları kapsamında 108 bin 965 liradan başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 605 liradan başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 82 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 108 bin 965 liradan başlıyor.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri bugün başladı. Toplamda 197 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ 2. Etap Konutları'nın kuraları çekildi!

Bilecik Bozüyük'te yapımı tamamlanan 2. etap TOKİ konutlarında 3.’üncü etap konut satışları için başvuruların sona ermesiyle birlikte kur’a çekimi yapıldı. Kur’ada ismi çıkan vatandaşlar 20-29 Nisan tarihleri arasında sözleşme imzalayacak.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük projesinde daire seçenekleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki satılık daireler için kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları...

Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük Evleri' nde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük kura çekilişi yarın!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük kura çekilişi yarın yapılması planlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi!

Evlerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi...

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar varan vade sağlanıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası 15 Nisan 2016 gününde yapılacak.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi ne zaman Haberi

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi ne zaman

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2014 yılının son günü 31 Aralık tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle çöken kapalı pazar sorununun çözümü noktasında büyük gayret sarf ediyor.


Uzun uğraşlar sonrasında projesi tamamlanan ve mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yeri 23 Mart tarihinde ihaleye çıkıyor. İhale işlemlerinin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılarak 8 ay gibi bir sürede bitirilmesi hedefleniyor. 14 bin 250 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak olan kapalı pazarın 2017 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. 30 adet dükkân bulunacak olan yeni kapalı pazarda sebze ve meyve pazarı ile tuhafiye pazarı alanları yer alacak. Ayrıca erkek ve bayan mescit, zabıta odası ve tuvaletler de bulunacak. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yoğun kış şartları nedeniyle talihsiz bir şekilde çöken kapalı pazarın yerine...