09 / 05 / 2024

bozüyük mimar ve mühendisleri

bozüyük mimar ve mühendisleri

Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Bozüyük'ün imar konuları masaya yatırılarak doğru ve nezih bir kent için gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirildi...

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Bozüyük kura sonucu listesi...

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Bozüyük'te kent yatırımları hizmete geriyor!

Bozüyük'te hayata geçirilen Bozüyük Şehir Müzesi Ve Arşivi hizmete açılacak.

Bilecik Bozüyük TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme imzalama tarihleri 20 Mart 2017 ve 24 Mart 2017 olarak belirlendi. Projede 10 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG sözleşme tarihleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu sözleşme imzalama tarihleri 20 Mart 2017 ve 24 Mart 2017 olarak belirlendi.

bozüyük mimar ve mühendisleri Haberi

bozüyük mimar ve mühendisleri


Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Bozüyük'ün imar konuları masaya yatırılarak doğru ve nezih bir kent için gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirildi.


Toplantıda, imar konularıyla ilgili yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Bozüyük'teki mevcut imar uygulamaları ile alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 1/1000 ölçekli ilave revizyon imar planında ortaya çıkan aksaklıklarla ilgili görüşmeler yapıldı. Önümüzdeki dönemde belediye meclisinde görüşülecek olan bu plana ait ilave plan hükümlerinin oluşturulması kararlaştırıldı. Vatandaşların taleplerinin doğru bir şekilde belediyeye aktarılabilmesi için mühendis ve mimarların görev ve sorumluluklarını yerine getirmeleri talep edildi. Vatandaşların imar ile ilgili işlemlerinin hızlandırılabilmesi için fenni mesul ve denetim firmalarının kanunda belirtilen süreç içerisinde daha hassas davranmaları talep edildi. Mimar ve mühendislerin soruları cevaplandırıldı.


Toplantıya...