06 / 05 / 2024

bozüyük yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları

bozüyük yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları

Bilecik' in Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü' nün altyapı yenileme ve altyapıyı geliştirme çalışmaları kapsamında, Yenidoğan Mahallesi' nde bulunan sokağa yağmur suyu hattı döşendi...

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu getirildi.

Ayvalıdere Yağmur Suyu Tüneli TBM indirme töreni yapıldı! 

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçedeki 11 noktanın sel riski taşıyan yerlerini su baskınlarından kurtaracak Ayvalıdere Yağmur Suyu Tüneli Tünel Açma Makinesi İndirme Töreni'ne katıldı. 

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Maski'den Saruhanlı'ya yağmur suyu hattı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi’nde yağışlı havalarda sokaklarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bozüyük Belediye Meclisi'nde Saraycık TOKİ binalarının, şehir merkezine bağlantı yollarının arttırılması ve alternatif yollar planlanması için plan yapılması konusundaki değişiklik konusu görüşülerek toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Tekirdağ Kumbağ yağmur suyu hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Teski tarafından planlanan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi kanalizasyon ve kısmi yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 liradır. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın!

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

bozüyük yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları Haberi

bozüyük yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları


Bilecik'in Bozüyük ilçesinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında yeni yağmur suyu hattı döşendi.


Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün altyapı yenileme ve altyapıyı geliştirme çalışmaları kapsamında, Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan sokağa yağmur suyu hattı döşendi. Yoğun yağış dönemlerinde bölgede oluşan su birikintilerinin sorun oluşturması nedeniyle yapılan bu çalışma ile, biriken yağmur sularının çevreye zarar vermeden doğrudan yağmur suyu hattına aktarılması planlanıyor.



Kırıkhan...