26 / 05 / 2024

bozüyükte tapusuz alanlar nereler

bozüyükte tapusuz alanlar nereler

Eren Dumlupınar Yediler Mahallesi'nde 18. Madde uygulaması ile imar sorunları çözümlenen 80 kişi tapularını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI'nın elinden aldı.

Bilecik Bozüyük'te yatırımlar devam ediyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi gelişmiş sanayisi ve Türkiye ekonomisinin can damarları üzerinde yer alan konumu ile her geçen gün ticaret, nüfus ve sanayi alanlarında ekonomik olarak büyürken, hükümetin de bölgeye yatırımları her geçen gün artarak devam ediyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ 2. Etap Konutları'nın kuraları çekildi!

Bilecik Bozüyük'te yapımı tamamlanan 2. etap TOKİ konutlarında 3.’üncü etap konut satışları için başvuruların sona ermesiyle birlikte kur’a çekimi yapıldı. Kur’ada ismi çıkan vatandaşlar 20-29 Nisan tarihleri arasında sözleşme imzalayacak.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük projesinde daire seçenekleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki satılık daireler için kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları...

Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük Evleri' nde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük kura çekilişi yarın!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük kura çekilişi yarın yapılması planlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi!

Evlerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi...

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar varan vade sağlanıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası 15 Nisan 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi!

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 liradır. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın!

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

bozüyükte tapusuz alanlar nereler Haberi

bozüyükte tapusuz alanlar nereler

Bozüyük'te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte etap etap tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı makamında yapılan tapu teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI İmar konusunda yaşanan sorunları tespit ettikten sonra bu sorunların çözümü için gayret sarf ettiklerini ve birer birer çözümlediklerini anlattı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan BAKICI ayrıca Yediler Mahallesi'nde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi vererek yeni yapılacak Mahalle Konağı ile seyir terası, alt yapı çalışmaları ve kilit parke taşı çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptı. Sohbetin ardından Başkan BAKICI tapuları hak sahiplerine tek tek teslim ederek tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

Tapularını Başkan BAKICI'nın elinden alan vatandaşlar da tapularına kavuşmuş olmanın mutluluğu ile Başkan BAKICI'ya...