16 / 06 / 2024

BPnin kaç istasyonu var

BPnin kaç istasyonu var

Martin Thomsen, göreve gelmesinin ardından ilk basın toplantısını düzenledi. Türkiye’nin BP için stratejik beş pazardan biri olduğunu vurgulayan Thomsen, Türkiye’nin konumu nedeniyle önümüzdeki dönemde öneminin giderek artacağını söyledi.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Depremde kaç baz istasyonu ayakta kalır?

İstanbul’da 7’nin üzerindeki, altyapının çöktüğü bir depremde saatlerce kimseye ulaşılamayacağı söyleniyor. Peki Binaların üzerinde bulunan baz istasyonlarının kaçı ayakta kalacak, kaçı binalarla birlikte çökecek?

12 soruda Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı!

Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı'nda kaç istasyonu var?Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı nereden geçecek? metro haritası var mı? İşte 12 soruda Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı...

Çankaya'da kaçak yapı denetimi yapıldı!

Çankaya Belediyesi, balkon kapama, baz istasyonu, ön kapama, gecekondu gibi kaçak yapılara müsade etmiyor.

Çankaya Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor!

Kaçak yapılaşmaya göz açtırmayan Çankaya Belediyesi, yaz döneminde balkon kapama, baz istasyonu, ön kapama, gecekondu gibi kaçak yapılara müsaade etmiyor.

Çankaya'da kaçak yapıya geçit yok!

Kaçak yapılaşmaya göz açtırmayan Çankaya Belediyesi, yaz döneminde balkon kapama, baz istasyonu, ön kapama, gecekondu gibi kaçak yapılara müsaade etmiyor.

Çankaya Belediyesi kaçak yapılara geçit vermiyor!

Kaçak yapılaşmaya göz açtırmayan Çankaya Belediyesi, yaz döneminde balkon kapama, baz istasyonu, ön kapama, gecekondu gibi kaçak yapılara müsaade etmiyor.

İzmit'te 3 baz istasyonu yıkım kararı çıktı!

İzmit Belediyesi Encümen toplantısında 3 kaçak baz istasyonu için yıkım kararı çıktı. Emine Zeybek Başkanlığında toplanan İzmit Belediyesi Encümeni, belediye mülkiyetindeki bazı yerleri kiraya verdi.

Çankaya'da 9 kaçak yapı yıkıldı!

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Belediye, 39 adet baz istasyonu, 65 adet balkon-teras, 27 adet ön kapama ve 62 adet farklı konulara ait toplam 193 yıkım yaptı

Maçka Teleferik İstasyonu revizyon yapım işi ihalesi 22 Aralık'ta!

İstanbul Ulaşım A.Ş; Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işini 22 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

Çankaya Belediyesi son 3 ayda 57 adet kaçak yapıyı yıktı!

Çankaya Belediyesi ekipleri son üç ayda, yasal süreci tamamlanmış, çeşitli semtlerde bulunan 12'si baz istasyonu,2'si gecekondu, 43'ü projeye aykırı yapı olmak üzere 57 adet kaçak yapıya müdahale ederek yıkımını gerçekleştirdi...

BPnin kaç istasyonu var Haberi

BPnin kaç istasyonu var


BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen, göreve gelmesinin ardından ilk basın toplantısını düzenledi. Türkiye’nin BP için stratejik beş pazardan biri olduğunu vurgulayan Thomsen, Türkiye’nin konumu nedeniyle önümüzdeki dönemde öneminin giderek artacağını söyledi. Thomsen “Türkiye’nin dinamik ve yoğun bir rekabet içinde bulunan akaryakıt pazarının önümüzdeki dönemde büyümesini sürdürmesini öngörüyoruz. 2013 yılı BP için çok başarılı bir yıl oldu. 38 yeni istasyon açtık, gerçekleştirdiğimiz kampanyaların da desteği ile satışlarımızı ve marka algımızı arttırdık” dedi. Thomsen, “Bayilerle birlikte kazanma” yaklaşımına dayalı yeni stratejinin odak noktasını müşterilerle ilk iletişimi kuran pompacılar oluşturduğunu kaydetti. 


BP mülkiyetindeki istasyonlar çoğalacak

Akaryakıt dağıtım piyasasında BP’nin yüzde 9 civarında pazar payına sahip olduğunu kaydeden Martin Thomsen, Türk iye gibi ülkelerde bu payı her yıl yüzde 0.5- 0.7 arasında artırmaları...