15 / 05 / 2024

Braas Diva Serisi örnek ürün

Braas Diva Serisi örnek ürün

Braas Diva’nın renk geçişleri ile çatılarda gün boyu farklı renk algıları ve gölge efektleri sağlanıyor. Anadolu’nun eşsiz renklerini çatınıza taşıyan Diva Serisi’nde 5 ayrı seçenek bulunuyor.

Braas Diva Serisi'yle eşsiz renkler çatılarda!

Braas Diva’nın renk geçişleri ile çatılarda gün boyu farklı renk algıları ve gölge efektleri sağlanıyor. Anadolu’nun eşsiz renklerini çatınıza taşıyan Diva Serisi’nde 5 ayrı seçenek bulunuyor.

Braas Terracotta serisi ile çatılarda cesur tasarımlar!

Modern tasarımlar için olduğu kadar klasik yapılar için de çarpıcı modeller geliştiren Braas Çatı Sistemleri, çatısında kusursuz antik görünümü arayanlar için Braas Terracotta serisini sunuyor.

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

Adana Diva Residence projesinde daireler 750 bin TL!

Ömer Bayram İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Diva Residence projesi toplam 2 bin 73 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Adana Diva Residence' da fiyatlar 750 bin TL olarak belirlendi.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

THG Petale de Cristal serisi eşsiz tasarım sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği THG firması, banyolarınıza eşsiz bir tasarım sunuyor. Romantik çizgilerin lotus çiçeği figürüyle bütünleştiği Baccarat serisi, zarafet ve sıcaklığın suyla temasını en çarpıcı şekilde yansıtıyor…

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

Braas Diva Serisi örnek ürün Haberi

Braas Diva Serisi örnek ürün

Doku tasarımları Braas’ın İtalya’daki tasarım ofislerinde yaratılan Braas Diva’nın kendine has yüzey dokusu ve açıklı koyulu renk geçişleri ile çatılarda gün boyu farklı renk algıları ve gölge efektleri sağlanıyor. Braas Diva Serisi kiremitlerle klasik kiremit görünümünden uzak, tasarımcı ve kullanıcılar için eşsiz ve göz alıcı, kendine özgü çatılar oluşturulabiliyor. Braas Diva ile kaplanan çatılar hem çevresine değer katıyor hem de yapının kendine has bir şıklık kazanmasına katkıda bulunuyor.


Çatısında sıradan yerine özellikli, klasik yerine sıra dışı ve seçkin bir görünüm isteyenler için Diva Serisi’nde Olympos Ateşi, Anadolu Güneşi, Kapadokya Esintisi, Likya Antik, Toros Ateşi olmak üzere 5 ayrı seçenek bulunuyor. Her biri tek tek eskitilmiş görünümlü kiremit serisi Diva, Anadolu’nun eşsiz renklerini çatınıza...