04 / 05 / 2024

Brad Pitt güney afrikadan ev mi kiraladı

Brad Pitt güney afrikadan ev mi kiraladı

Güney Afrika 'da yayımlanan " Beeld " gazetesinin haberine göre; 6 çocuklu Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti, Johannesburg'da 7 bin 600 dolara ev kiraladı.

Gözler Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Hollywood'daki evlerine çevrildi!

ABD'li oyuncular Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 12 yıllık ilişkilerini bitirmesinin yankıları sürerken gözler çiftin Hollywood'daki kaleyi andıran evlerine çevrildi.

Angelina Jolie-Brad Pitt 400 milyon dolarlık konutları nasıl paylaşacak?

Dünyanın en güçlü çiftleri arasında sayılan Angelina Jolie-Brad Pitt çifti boşanıyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt'e ait 400 milyon dolarlık konut bulunuyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt, Mayorka'dan villa aldı!

Brangelina çifti Mayorka'da da bir villa sahibi oldu. Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, dünyanın en gözde tatil merkezlerinden biri olan adanın artik Andratx kasabasında Akdeniz manzaralı bir villa aldığı belirtildi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti Urla'da ev fiyatlarını artırdı!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı. Yöre halkı ünlü çiftin yolunu gözlerken, bölgedeki ev fiyatları da bir anda yükseldi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'da yazlık ev aldı!

Dünyanın en gözde çiftlerinden olan Brad Pitt ve Angelina Jolie Türkiye sevdasını başka boyuta taşıdı. Jolie ve Pitt cifti İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı.

Brad Pitt New Orleans'ta yıkılan 109 evi yeniledi!

Daha önce farklı ülkelerden evlat edinerek yardımsever yönünü gösteren ünlü yıldız Brad Pitt bu kez dünyanın konuştuğu bir olaya imza attı. Brad Pitt New Orleans'ta yaşanan kasırganın izlerini yok etmek için 109 ailenin evlerini inşa etti.

Dünyanın en büyük Legoland Parkı Güney Kore'ye yapılacak!

GÜNEY Kore'ye, dünyanın en büyük Legoland eğlence parkının yapılacağı duyuruldu. Chuncheon kentindeki gölün ortasında bulunan bir adaya yapılması planlanan eğlence parkında otel, su eğlence parkı, alışveriş merkezleri yer alacak...

2311 Kanuni Bulvarı bitince Güney Çevre Yolu’da çalışmalar başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı (2. Tanjant) hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Kanuni Bulvarı’nın tamamlanmasının ardından Güney Çevre Yolu için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, Balçova Termal Tesisleri'ne talip oldu!

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, kapatılan İl Özel İdare'nin paylaşılamayan tesisini, sağlık turizmin merkezi yapma hedefiyle işletmek istediklerini açıkladı. Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu!

Balçova Termal Tesisleri'ne sürpriz bir talip çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da en çok istediği İl Özel İdaresi mallarından biri olan Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Güney Afrikalı futbolcu Sibusiso Vilakazi'nin evi soyuldu!

Güney Afrika Milli Takımı' nın yanı sıra ülke takımlarından Bidvest Wits' de oynayan Sibusiso Vilakazi' nin Johannesburg kenti Soweto bölgesindeki evi, silahlı saldırganlar tarafından soyuldu..

Hüseyin Güney: Alanya'da inşaatlar muz üretimini azaltıyor!

MUZBİR Başkanı Hüseyin Güney; YILDA 70 bin ton muz üretimi yapılan Alanya'da inşaat sektörünün gelişmesi muz üreticilerine darbe vurdu. "Alanya'da muz üretimi yapılan bazı bölgelerin imara açılması üretim alanlarını azalttı" dedi...

Brad Pitt güney afrikadan ev mi kiraladı Haberi

Brad Pitt güney afrikadan ev mi kiraladı


Hollywood'un gözde çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie Güney Afrika'ya taşınıyor. Güney Afrika'da yayımlanan "Beeld" gazetesinin haberine göre; 6 çocuklu çift, Johannesburg'da 7 bin 600 dolara ev kiraladı. Brad Pitt'in, George Clooney ile birlikte çevireceği film için Güney Afrika'ya yerleşeceği...