06 / 05 / 2024

Brad Pitt Türk Hava Yolları reklam filmi

Brad Pitt Türk Hava Yolları reklam filmi

Hava taşımacılığında yakaladığı başarı kadar, marka elçisi olarak seçtiği isimler ve reklam filmleri ile de dünya genelinde adından söz ettiren Türk Hava Yolları büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye rekor şato tazminatı!

Fransız temyiz mahkemesi, ABD'li aktör Brad Pitt ve aktris Angelina Jolie'nin, Fransa'daki şatolarının ışıklandırmasını yapan Odile Soudant'a 568 bin avro tazminat ödemesini kararlaştırdı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt, 525 milyon dolarlık serveti nasıl paylaşacak?

Eşi Brad Pitt’ten ayrılmak için mahkemeye başvuran Angelina Jolie, “Boşanmaların Kraliçesi” unvanlı Laura Wessel’le anlaştı. Şimdi en önemli sorun büyük servetin nasıl paylaşılacağı...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Urla'dan ev aldı mı?

Brad Pitt ve eşi Angelina Jolie'nin Urla'da ev alacağı duyumu ilçede emlak fiyatları tavan yaptırttı. Asılsız çıkan haber piyasayı karıştırdı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'da yazlık ev aldı!

Dünyanın en gözde çiftlerinden olan Brad Pitt ve Angelina Jolie Türkiye sevdasını başka boyuta taşıdı. Jolie ve Pitt cifti İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Brad Pitt ve Angelina Jolie müteahhitlere dava açtı!

ABD 'yi 2005 'te vuran Katrina kasırgasında evsiz kalanlara yardım eden Brad Pitt - Angelina Jolie çifti müteahhitlerin kurbanı oldu.

Brad Pitt Türk Hava Yolları'nın reklam filminde oynayacak!

Hava taşımacılığında yakaladığı başarı kadar, marka elçisi olarak seçtiği isimler ve reklam filmleri ile de dünya genelinde adından söz ettiren Türk Hava Yolları büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin şatolarının tadilatı bitmiyor!

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, Fransa'nın güneyinde sahip olduklar; şatonun tadilatı bir türlü bitmiyor. Ünlü çift 20 milyon dolar harcamış olsa da ev hala oturulacak durumda değil!

Türk Diyanet Vakıf-Sen: Her ilde diyanet evi yapılsın!

Türk Diyanet Vakıf-Sen Basın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Mustafa Korkmaz, her ilde bir diyanet evinin yapılmasını istediklerini söyledi

Engin Yeşil: Türk inşaat sektörü dünya lideri oldu

Engin Yeşil son 25 yılda en fazla gelişen Türk inşaat sektörünün, kalite ve hızlarıyla dünya liginde de lider olduklarını kaydetti

Murat Türköz: Kentsel dönüşüm başarımız olsun

Türköz GYO Başkanı Murat Türköz, kentsel dönüşüm için belediyelerin yeniden yapılandırılması gerektiğini ifade etti

Türk inşaat firmaları Lübnan'da altyapıyı yenileyecek!

Lübnan'da savaşlar nedeniyle kullanılamaz hale gelen altyapının yenilenmesi için açılacak ihalelerde Türk firmalarının da yer alması istendi

Brad Pitt Türk Hava Yolları reklam filmi Haberi

Brad Pitt Türk Hava Yolları reklam filmi


Hava taşımacılığında yakaladığı başarı kadar, marka elçisi olarak seçtiği isimler ve reklam filmleri ile de dünya genelinde adından söz ettiren Türk Hava Yolları büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. THY, bu kez sinema dünyasının efsane ismi Brad Pitt'i marka elçisi yapacak ve anlaşma yakın zamanda ilan edilecek. Daha önce bir başka Hollywood yıldızı Kevin Costner'ı marka yüzü yapan THY, yakın zamanda ise Barselona Futbol Takımı'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi ve Amerikan Basketbol Ligi NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında yer alan Kobe Bryant ve Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba'yı oynattığı reklam filmleri ile adından söz ettirmişti. Pitt'in Drogba ile birlikte THY'nin reklamlarında oynayacağı dile getirildi. THY, son dönemde reklam filmlerinde yıldızların dünya üzerindeki en önemli merkezlere seyahatlerini...