13 / 05 / 2024

Braganın stadı ne kadara yapıldı

Braganın stadı ne kadara yapıldı

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'da Fenerbahçe'nin rakibi Braga oldu. Braga, ismi Estádio Municipal de Braga lakabı ise 'Maden Ocağı' olan bu ilginç stadı ile dikkatleri çekiyor.

Açığa satış yasağının bitmesi ne anlama geliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Açığa satış yasağının bitmesi ne anlama geliyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 6 maddelik analizi...

Moody's Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme yapmadı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümüne ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.

Hangi yapının maliyeti ne kadar 2020? 

2020 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu. Peki hangi yapının maliyeti ne kadar 2020? 

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Hangi yatırım enstrümanının, sorunu ne?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Hangi yatırım enstrümanının, sorunu ne?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

Yüksek riskli binalar kentsel dönüşümde öne alınmalı!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sucuoğlu, İstanbul'da yüksek risk tespit edilen binaların kentsel dönüşümde öne alınması gerektiğinin altını çizdi...

Yatırımda dolar ve altının alternatifi ne?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımda dolar ve altının alternatifi ne?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

İstanbul'un deprem dönüşümüne ihtiyacı var!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldırım, kenttin deprem dönüşümüne ihtiyacı olduğunu, öncelikli ve ağırlıklı olarak deprem dönüşümünü önemsediklerini söyledi...

Hangi yapının maliyeti ne kadar? 

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2019 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ 16 Mart 2019 tarihinde yayımlandı. Buna göre, 2019 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu. Peki hangi yapının maliyeti ne kadar? 

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Evrim Akın Güneşli'den ev aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı.

Braganın stadı ne kadara yapıldı Haberi

Braganın stadı ne kadara yapıldı

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'da Fenerbahçe'nin rakibi Braga oldu. Braga,  ismi Estádio Municipal de Braga lakabı ise 'Maden Ocağı' olan bu ilginç stadı ile dikkatleri çekiyor.






2003 yılında inşaatı tamamlanan stadyum, 30.154 kişilik kapasiteye sahip. 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Stat, Portekizli bir mimar olan Eduardo Souto de Moura tarafından tasarlandı. Hemen yakınında maden ocağı olması nedeniyle, ‘Maden Ocağı' anlamına gelen “A Pedreira” lakabıyla biliniyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasını 17 Mart'ta bu statta oynayacak.