07 / 05 / 2024

Altın güne nasıl başladı? İşte güncel altın fiyatları...

Altın güne nasıl başladı? İşte güncel altın fiyatları...

Altının onsu dün güne güç toplayarak 1935 dolardan başlarken kapanışı 1932 dolardan yaptı. Peki altın fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 19 Mart 2022 altın fiyatları...



FED'in faiz kararı açıklanır açıklanmaz önce altın fiyatlarında düşüş yaşanırken, altının onsu 1906 dolara kadar geriledi. Ons altın dün güne 1935 dolardan başlarken kapanışı 1932 dolardan yaptı.

Rusya Ukrayn arasındanki savaş ile ilgili olumsuz haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Ufukta bir barış ihtimalinin olmaması durumu piyasları hareketlendiriyor.

Altın güne nasıl başladı? İşte güncel altın fiyatları...

Altının onsu bugün uluslararası piyasalarda güne 1921 dolardan başladı. Altının onsu 1921 dolardan işlem görürken diğer altın türleri ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın bugün kaç lira? İşte 19 Mart 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön