12 / 05 / 2024

brandium satışemay inşaat brandium

brandium satışemay inşaat brandium

Brandium örnek daire video çekimi ve resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Brandium Ataşehir fiyatları 307 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Mart'ta!

Yıllardır gayrimenkul sektöründe sayısız proje hayata geçiren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

Emay İnşaat'ta alacaklılar ile son toplantı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat, 2018 Kasım ayında konkordato ilan etmişti. Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden konkordato sürecinde yeni gelişmeler oldu.

brandium satışemay inşaat brandium Haberi

brandium satışemay inşaat brandium


Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu işbirliği ile İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de inşa edilen Brandium Ataşehir projesi 120 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Otel, ofis ve rezidansların yer aldığı Brandium Ataşehir Evleri'nde stüdyo dairelerden, 4+1 dairelere kadar seçenekler yer alıyor. 


Tanıtım için hazırlanan Brandium örnek daire görüntüleri emlakkulisi.tv ekibi tarafından çekildi.  Ataşehir Brandium daire fiyatları 307 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Ataşehir Brandium daire fiyatları;


Stüdyo daireler 307 bin TL'den,

1+1 daireler 547 bin TL'den,

1,5+1 daireler 618 bin TL'den, 

2+1 daireler 830 bin liradan, 

3+1 daireler 1 milyon 158 bin TL'den,

4+1 daireler 2 milyon 606 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Brandium ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla, kalan konut bedeli banka kredisi ile ödeniyor. Diğer bir seçenek ise, yüzde 30 peşinat sonrasında, kalan konut bedeli...