06 / 07 / 2024

Breeze De Mar

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Breeze de Mar Orlando'da 114 bin dolara!

Yüzde  64.5’lik kısmının satışının yapıldığı Breeze de Mar Orlando projesinde fiyatlar 114 bin dolardan başlıyor.

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Gürkan Akpınar: Türkiye'den 100 milyon dolarlık satın alım gerçekleştireceğiz!

Breeze de Mar, Avrupa pazarlarında büyümesini sürdüren Türk şirketlerini, Amerika'ya davet ediyor. Türkiye’de ki büyük küçük tüm markalar, bizimle iletişime geçebilirler." diyor..

Breeze De Mar Orlando yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor!

Breeze De Mar Orlando Projesi'nde fiyatlar 99 bin 400 dolardan başlıyor. Breeze De Mar Orlando projesi yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor.

Serdar Ortaç'ın kayinpederi Breeze De Mar Orlando'dan ev aldı!

Breeze De Mar Orlando projesinden Serdar Ortaç'ın kayınvalidesi Loughnan'da ev aldı. 90 bin dolara satın alınan evin, damadıyla kızının dairesinin bir üst katında olduğu öğrenildi.

Breeze De Mar Orlonda'da yatırım fırsatı!

GAOK Invest LLC imzasıyla Amerika'da inşa edilecek Breeze De Mar gayrimenkul projesi için İstanbul ve İzmir'de tanıtım yapılacak. 230 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen projenin ilk etabı Aralık 2018'de bitecek.

Breeze De Mar Orlando fiyat listesi!

Türkiye'de satışa sunulan Breeze De Mar projesi bin 364 konuttan oluşuyor. Proje GAOK Invest imzası taşıyor. Breeze De Mar Orlando fiyat listesi 90 bin 400 dolardan başlıyor.

Breeze de Mar satışa çıktı! 90 bin 400 dolar!

GAOK Invest LLC imzası ile inşa edilen Breeze de Mar projesi satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatlar 90 bin 400 dolar başlıyor.

Breeze De Mar Orlando 90 bin 400 dolardan satışta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando projesi Türkiye'de satışa çıktı. Fiyatlar 90 bin 400 dolardan başlıyor.

ABD'nin Breeze De Mar projesi 28 Mart'ta satışa çıkıyor!

ABD’nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrimenkul projesi, Türkiye’de satışa çıkıyor.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

Breeze De Mar Haberi

 Breeze De Mar

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...