19 / 05 / 2024

brezilya stadyum satma

brezilya stadyum satma

Brezilya'da yaşanan skandalların ekonomiyi iyice sarsması üzerine stadyumlar satışa çıkarıldı. Natal Stadyumu ile 6 maçın oynandığı ve yaklaşık 190 milyon dolara inşaatı tamamlanan Fonte Nova Stadyumu'nun da %50'si satışa çıkartıldı.

Tahsisli otellerde oda satma hakkı genişletilmeli!

Edelstaal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları,tahsisli otellerde odaların yüzde 20’lik kısmını satma hakkı'na ilişkin düzenlemeyle ilgili konuştu. Torunoğulları, “Oteller çok ucuz veriliyor; turizmde ucuz ülke olacağımıza, marka ülke olalım” diye konuştu.

Otellerde oda satma dönemi!

TTYD Başkanı Oya Narin, Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesi ve Niteliklerine İlişkin Yönetmelik’te yapılan değişiklikle hazine arazisi üzerinde oteli bulunan yatırımcıya tanınan oda satma hakkını değerlendirdi. Narin, Türkiye’de ciddi bir dönüşüm olduğunu belirtti.

İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi kazandırıyoruz" dedi.

Türkiye genelinde 15 stadyum arazisi bahçe oluyor!

Ülke genelinde yaklaşık 713 bin metrekare Millet Bahçesi hayata geçirilecek. 15 stadyum arazisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Millet Bahçesi’ne dönüşüyor.

Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor!

Sina Afra, Türkiye’de dijital girişimci dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olarak belirtiliyor. Markafoni, Zizigo, MissPera gibi 20’ye yakın dijital girişimin kurucusu olan Sina Afra’nın son girişimi Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor.

Mevlüt Aktan'dan Manisa'ya yeni stadyum müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, "Kente yeni bir stadyum yapma düşüncemiz var” dedi.

Galatasaray Stadyum Müzesi açıldı!

Galatasaray Stadyum Müzesi açılış töreninden sonra Galatasaray Kulübünde mevcut başkan Mustafa Cengiz ile eski başkan ve yöneticiler, Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi..

Crosthwaites ailesi Chelsea'nin stadyum inşaatını durdurdu!

Maliyeti 1 milyar Paund'u bulması beklenen Chelsea'nin yeni stadyum inşaatı durduruldu. 

Macaristan Başkanı büyüdüğü köye nüfusun 2 katı stadyum yaptırdı!

Yarı profesyonel futbol oynayan Macaristan Başkanı Viktor Orban Macar, Felcsut Köyü'ne 3 bin 800 seyirci kapasiteli stadyum yaptırdı. 

Brezilya’da lüks apartmanların yanındaki barakalar sefalet içinde!

Brezilya’da lüks apartmanların hemen yanında bulunan barakalarda sefalet kol geziyor.

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

Brezilya eski Devlet Başkanı Rousseff'in mal varlığı tehlikede!

Brezilya'da eski Devlet Başkanı Rousseff'in mal varlığı donduruldu. Eski devlet başkanının devlet petrol şirketi Petrobras'ı 580 milyon dolarlık zarara soktuğu iddia ediliyor. 

İBB'den Gaziosmanpaşa'ya stadyum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gaziosmanpaşa Küçükköy'de 42 bin 360 metrekare alan üzerinde stadyum inşa edecek...

brezilya stadyum satma Haberi

brezilya stadyum satma

Brezilya'da yaşanan skandalların ekonomiyi iyice sarsması üzerine stadyumlar satışa çıkarıldı.

Ülkenin en önemli şirketi olan Petrobras'ın krize girmesi ve ardından hükümet görevlilerine ödenen rüşvetlerin de yargıya taşınması Brezilya ekonomisini krize sokmuştu. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren OAS Grup da ekonomik nedenlerden dolayı sürpriz bir şekilde 2014 Dünya Kupası için yapılan ve kendisine ait olan iki stadı satışa çıkardı.


Sadece 4 maçın oynandığı ve maliyeti 200 milyon doların üzerinde olan Natal Stadyumu ile 6 maçın oynandığı ve yaklaşık 190 milyon dolara inşaatı tamamlanan Fonte Nova Stadyumu'nun da %50'si satışa çıkartıldı. Böylece Brezilya'nın, 2014 Dünya Kupası organizasyonu için yaptırdığı 12 stadyumdan ikisini satışa çıkartırken biri de yapısal sorunlardan dolayı kapalı...