21 / 05 / 2024

brezilyada viyadük mü çöktü

brezilyada viyadük mü çöktü

Brezilya'da Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan 12 kentten biri olan Belo Horizonte'de yapım aşamasındaki viyadük, alttan geçen araçların üstüne düştü: 2 ölü, 22 yaralı var.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Bu yıl 156 köprü ve viyadük açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğünce bu yıl 44,3 kilometre uzunluğunda 156 köprü ve viyadük trafiğe açıldı. Türkiye'de trafiğe hizmet veren toplam 8 bin 35 köprünün uzunluğu 509,4 kilometreye ulaştı.

Samsun Gar-Tekkeköy arası viyadük inşaat çalışmaları sürüyor!

Samsun’un iki yakasını birleştirecek olan raylı sistemin Gar-Tekkeköy arasındaki viyadük çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Derince Viyadük Projesi'nde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı teknik personeli, D-100 Karayolu kuzey alternatif yolu üzerinde bulunan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Derince'ye yeni viyadük inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında önemli bir güzergah olan kuzey alternatif kolun ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Derince Çenedağ Mahallesi Cımbızdere üzerinde gerçekleştirilen viyadük çalışması kapsamında viyadük direkleri inşa ediliyor

CHP heyeti viyadük inşaatını inceledi!

Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkisi’nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılmasıyla, demir ve harçların altında kalan 4 işçinin hayatlarını kaybettiği yerde CHP heyeti inceleme yaptı.

Viyadük inşaatında facia: 4 işçi öldü

İzmir - Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi’ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu 4 işçi öldü, 7 işçi yaralandı.

İzmir'de viyadük inşaatında iskele çöktü!

Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. 4 işçi enkaz altında kaldı, çok sayıda yaralı var...

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Derince Viyadük projesinde sona gelindi!

Derince’de yapımına başlanan viyadük projesi ve 20 metrelik çevre yolunun kalan etapları D 100 Karayolu’na alternatif olarak hem ilçenin trafiğini rahatlatacak hem de İzmit, Derince ve Körfez ilçelerini kuzeyden birbirine bağlayacak

brezilyada viyadük mü çöktü Haberi

brezilyada viyadük mü çöktü


Güney Amerika ülkesi Brezilya'da FIFA 2014 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan 12 kentten biri olan Belo Horizonte'deki otoban üzerinde yapılan viyadük, alttan geçen otobüs, kamyon ve otomobilin üzerine düştü. Kazada biri otobüs şoförü olmak üzere iki kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe ediyor. Viyadüğün, şehirdeki toplu taşıma sistemini iyileştirme amacıyla, Dünya Kupası altyapı planının bir parçası olduğu bildirildi. Çöktüğünde hâlâ yapım aşamasında olan viyadüğün altındaki otoyolda olay anında da trafik yoğunluğunun fazla olduğu belirtildi. Halk, statlara değil hastaneye ihtiyaç duydukları gerekçesiyle kazadan Brezilya hükümetini ve FIFA'yı sorumlu tuttu. Kentte üç gün yas ilan...