09 / 05 / 2024

Brıdge Dış Ticaret adres 

Brıdge Dış Ticaret adres 

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Mın Woong Bahk, M.S.Abdulameer Alfatleve  O.Thaer Hameed Ithawı tarafından kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmigül Özdemir tarafından kuruldu. 

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kazançı tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Cengiz Bozan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Mecidiyeköy, Fulya'da kuruldu

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak'ta kuruldu

Brıdge Dış Ticaret adres  Haberi

Brıdge Dış Ticaret adres 

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
DIŞ TİCARET Yürürlükteki mevzuatlara göre yasaklanmamış tüm ürünlerin dış ticaretini yapmak. TEKSTİL Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. -Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde...