08 / 05 / 2024

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul adres 

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul adres 

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aba tarafından kuruldu.

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çiftçi tarafından kuruldu.

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Meşe tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Mın Woong Bahk, M.S.Abdulameer Alfatleve  O.Thaer Hameed Ithawı tarafından kuruldu.

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Düğer tarafından kuruldu.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul adres  Haberi

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul adres 

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık...